Reklama

Reklama

Josefína Mutzenbacher: Jak to skutečně bylo... díl 1.

  • Česko Josefína Mutzenbacherová: ...jak to skutečně bylo 1. díl (festivalový název) (více)
Pornografický / Komedie
Západní Německo, 1976, 95 min

Obsahy(1)

Josefina Mutzenbacher je mladé nezkušené a zvídavé děvče, které jednou v noci přistihne svého masturbujícího bratra při sledovaní souložících rodičů. Náhlou vzniklou situací je samozřejmě sama vrušena natolik, že svého bratra svede a navzájem se orálně uspokojí. Ať už zní scénář jakkoli absurdně, je tento úvod pouze rozjezdovou dráhou pro film, který se tak nese v odlehčeném duchu. Josefina "prolomila ledy" a objevuje postupně další a další tajemství sexu, jehož náznaky jsou všude kolem ní. Incesty s otčínem, hříchy s farářem i ještě více nezvyklá a odvažná témata se nebojí naťuknout (vlastně úplně otevřít) toto na svou dobu nadčasové dílo, které vás s partnerkou nejen příjemně naladí, ale i nenásilnou formou pobaví. (aR3Zz)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Literární předloha se dočkala i českého překladu – „Josefina Mutzenbacherová neboli Paměti vídeňské holky, jak je sama vypravuje“. (kondor77)
  • Pikantní je, že za jednoho z možných autorů předlohy je považován Felix Salten, jehož jiná práce inspirovala Disneye k Bambimu (1942). (DruidKarel)
  • Film bol zakázaný v Nórsku (1971-2003). (Paldiny)

Reklama

Reklama