Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film bol natočený podľa rovnomenného knižného bestselleru Petra Pišťanka. Satirickým pohľadom uvidíme drastický vzostup jednotlivca k moci. Rácz (Andrej Hryc) prichádza ako jednoduchý človek do kotolne veľkého hotela v hlavnom meste. Možnosť regulovať a ovládať teplo hotela rýchlo prerastie u Rácza k brutálnej snahe o väčšiu moc nad priestorom v ktorom sa nachádza. Na ceste k moci a bohatstvu, počas ktorej sa odohrávajú bláznivé, dramatické i tragické príbehy postáv s ktorými sa Rácz stretáva, sa nezastaví pred ničím čo by mu bránilo k dosiahnutiu svojich cieľov. (ČSFD)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

suhlasim so vsetkymi tromi predchadzajucimi nazormi. Pri citani knihy som sa sulal, pri filme som sa usmial iba raz - ked ďula ustedril podpasovku svojmu soferovi :)

IDžOR

IDžOR (hodnocení, recenze)

Z perfektní knižní předlohy zůstala jen nemastná, neslaná kostra. Všechno zábavné z knihy bylo vypuštěno, zbylé gagy byly zase příliš sileny, jen aby tam byly a v tomto scénáři nedávaly smysl :/ (napr: sex s cikánkou-kuchařkou, výlet do rodné dědiny, boy Torontál). Alespoň zůstal šílený ředitel. Hudební motiv se taktéž moc nevydařil. Knižní závěr měl podle mě větší smysl, než ten filmový.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Diana Mórová tam perfekne hraje kurvu. Mám dilemu, buď je tak dobrá herečka alebo kurva?

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Reklama

Reklama