Reklama

Reklama

Hříšné svědectví

  • Španělsko The Ungodly (více)

Obsahy(1)

Mickey Gravatski natočí sériového vraha pri jeho vražde. Mick je introvertný zarastený chalan, ktorý sa chce stať režisérom. Je však trochu posadnutý sériovým vrahom Jamesom Lamacom. Čo Mick spraví s kazetou na ktorej má priamy dôkaz vraždy? Pôjde na políciu? To rozhodne nie. Chce natočiť o Jamesovi dokumentárny film a kazetou ho bude vydierať. K čomu to povedie? (davidolf)

(více)

Recenze (2)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mickey Gravatski (Wes Bentley) chce být uznávaným (a šokujícím) režisérem. Jako svůj první velký počin si vybere životopis sériového vraha Jamese Lemaca (Mark Borkowski). Natočí jednu z vražd, kterou James spáchá a pomocí nahrávky jej vydírá a vynucuje si točení vrahova života. Ani James Lemac není proti, pouze "unese" Mickeho matku, a naopak vydírá Mickeyho, aby točil přesně to co chce on. Kdo z nich ale má větší "koule" ? ... Uh, začátek filmu byl velmi slibný, čekal jsem co se z toho vyvine dál. Ale po první půl hodince začal režisér kapku přešlapovat na místě a doháněl to "krvavostí". Postupem času jsem se začínal těšit na konec, a docela jsem přál Lemacovi, aby konečně Gravatskiho podříz a byl klid. Jediné plus tohoto filmu je v postavě Wes Bentleyho - po tom, co všude hrál takové usmrkánky, tak tady s "islámským" plnovousem vypadá dost "drsně". Ale celkově je to hodně velká bída ... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Když pominu fakt, že děj by v realitě asi neobstál, tak musím konstatovat, že to nebylo tak zlý. Wes Bentley s plnovousem konečně vypadal jak chlap a ten vrahoun se taky celkem povedl. "Až mě jednou srazí bůh, budu se usmívat, protože v něj poprvé uvěřím." ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama