Reklama

Reklama

Prckové

Trailer 2

VOD (1)

Malý chlapec objeví barevný kouzelný kámen, který nejen plní přání, ale zároveň v malém městečku Black Falls, kde se příběh odehrává, způsobí naprostý chaos. To když se ho pokusí zmocnit závistivé děti i vypočítaví dospělí. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (71)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez je pracant, hračička a z přemíry energie na nás neúnavně valí i filmy pro děti podivné kvality, ve kterých si dělá, co se mu zlíbí...Těžko hodnotit jako dospělý divák, ale ani nejmenší publikum nebude asi moc jásat...Užije si sice barviček i trikového blbnutí, ale jinak dostane zmatený slepenec, ve kterém se nebude moc orientovat a kde mu bude spousta věcí cizích... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další Rodriguezova rodinná blbina, která je místy strašná, ale které se nemůže vzít, že je zajímavě vyprávěna, má dobré triky a spoustu ujetých nápadů, které vás mohou strhnout. Některé postavy jsou až moc velké karikatury, ale u těch dětí to jde a jejich interakce je výborná. Navíc díky posunu technologií je tohle koukatelné i přes digitální triky. A pak je tu ještě Kat Dennings... ()

Reklama

MISSha 

všechny recenze uživatele

Trhlé,barevné,zvrácené,pitomé,chaotické a Spy Kids připomýnající ve všech jeho směrech... a mohla bych vyčítat dál... Robert Rodriguez zdřejmně rád pracuje s dětmi a sám je ještě dítě co nevyrostlo,jinak si tenhle nablblý slepenec triků a různých hovadin neumím vysvětlit.Chtěla jsem už automaticky po zkončení dát 2* ale přihazuji jednu,protože jsem se u téhle blbinky celkem bavila. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Když jsem si nakonec přečetl jméno režiséra nemohl jsem mu přijít na jméno. Ale pak jsme si řekl, jo proč ne, je to magor a k tomu patří, že točí i takovéhle ptákoviny. K filmu bych se vyjádřil jako k nepřehledné přehlídce nesympatických postav a neumím si představit, že by to bavilo děti. Natož rodiče. Já to viděl jen z důvodů nemoci a lenosti. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je to barevné, je to ulítlé, je to i docela vtipné a hlavně se to hýbe. To je asi ta nejpřesnější charakteristika této rodinné komedie, která je sama o sobě velmi originálním a tak trochu ulítlým výtvorem. Robert Rodriguez se možná pokusil tak trochu navázat na svou trilogii Spy Kids, a výsledek mě dokázal, když ne přímo nadchnout, tak alespoň zaujmout. Celou dobu jsem se bavil a film si užíval jako příjemnou oddechovku, která na samém konci nabízí i trochu toho výchovného poselství, které je určeno divákům všech věkových kategorií. Tenhle film vnímám jako neškodnou blbost, která se snažila vybočit ze zavedených škatulek a kategorií žánru, a z mého pohledu se to tomuto filmu i podařilo, a už jen za to si zaslouží alespoň průměrné hodnocení, takže film ode mne získává tři hvězdy. Jo, abych nezapomněl, oživlý zvětšený holub z nosu opravdu pobavil... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Reklama

Reklama