Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Focken man! Aia? Británie někde severněji - drsná a syrová jak umí být jen tam. Se všema hnusnejma vylízancema co svět zrodil. Někdo se s nima musí vypořádat. Tak si nasaď masku. Adrenalin is focken pissing in my vains. FOCK YAAAA!!!! Brutální ukázka lidské blbosti, agrese a hlavně hnusné krutosti. Srdce mi z toho poskočilo až na 100% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"Nemastné - neslané"... takto si kódex "vyhadzovača" rozhodne nepredstavujem... náznaky, ktoré tuna padli sú chabé. Prečo si začal boxovať? Pretože ma v škôlke bili a ja som sa chcel naučiť brániť... oóo aké geniálne. "Kuju" sa tu konšpiračné teórie, začína prevladať chaos, obavy, strach a nová rodina začína upadať... a v tom príde on, môjho srdca šampión! Snaží sa napraviť čo sa dá, ale pozor!... nie všetko je pravda. Tlieskam... nič viac len priemer 5/10 ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jaké to je, být 12 let ve vězení? To já sice nevím, ale možná vám dá odpověď na tuto otázku právě Clubbed. A nejen to, taky se dozvítě něco o tom, jaké je to, být vyhazovačem na diskotéce plné dealerů a nechutných alkoholiků. Jo? Že to znáte? A co box? Co vám říká box? Jo, taky tu o něm padne zmínka. Taky se tu mihne nějaký ten mafián a ... už vám nebudu kazit zážitek ze skvělého filmu, kterým Clubbed bezesporu je. Podbarven parádní muzikou a zastoupen vynikajícími hereckými výkony... 80% ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Britské "gangsterky" mají v sobě zvláštní a pro diváky velmi atraktivní náboj. Není žádným tajemstvím, že většina těchto filmů je neskutečně stylová a vysoce zábavná. Clubbed se vydává, ale trochu jinou cestou. Cestou uvěřitelné záplatky a až děsivě reálného příběhu. Nahlédnutí do podsvětí není možná tak cool jako ve snímcích Guye Ritchieho, ale to rozhodně není mínusem. Celkem tuhá atmosféra, kvalitní herecké výkony spolu se slušným scénářem dělají (nejen) pro fanoušky žánru z Clubbed velmi kvalitní podívanou. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Příběh není ničím nový a originální a britové pohodné existence jako je Danny zpracovávají velmi často. V tomto případě vše ale velmi dobře funguje. Herci pro mě nejsou známí, ale skvěle fungují a doplňují se. Díky úvodu, který vám prozradí jak to dopadne si možná řeknete, že už vás ten film nemůže překvapit a jen čekáte co přesně se bude odehrávat, kdo koho zmlátí, atd..., ale naštěstí závěr vám vše vynahradí a tohle mám u filmů snad nejraději..... **** ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama