Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh mladého páru uprostřed nebezpečné hry. Amber a Duke se hluboce milují, ale jako každý pár mají i oni mezi sebou svá tajemství. Amber pracuje jako prodavačka v obchodě, jednoho dne je v bytě napadena dvěma muži, kteří ji ještě okradou. Netuší, že Duke se stýká s pochybnou společností, která stojí za tímto útokem. (Croma)

Recenze (30)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Novodobí Bonnie a Clyde v akci. Ba ne, toto oslovení by bylo pro tuto dvojici luxusním. Tvůrci vsadili spíše na tu romantickou stránku - vždyť do 50. minuty se pořádně nic neděje. A to má být akční film. Pak tedy pár napínavých scén, nějaká ta akce a finále opět doják. Nevím, bylo to takový zvláštní. Na akční film, málo akcí a romantické to býti nemělo, takže spíše béčkový thriller. Zkrátka průměrný video film. Ale jelikož jsem zůstal až do konce a navíc jsem jim v závěru i fandil, dávám 60%. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Docela slušný nervák tenhleten film, musím říct. I když na můj vkus až moct negativně laděný. Film vypráví o marném boji mladého páru o kousek toho životního štěstíčka ve velké zlé Americe. Kde jim to nejdřív znemožňuje parta místních zlodějů, kteří je neustále okrádají. To však ještě netušily, že si najdou daleko horšího nepřítele v podání "vždyhajzla" Christiana Slatera, který to klasicky zahrál nadprůměrně dobře. Sečteno podtrženo, lehce nadprůměrný snímek se skvělým Slaterem v opět záporné roli. ()

Reklama

marivet 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatné, docela bylo na co koukat. Atmosféra mě do filmu vtáhla, slušné herecké výkony. Především Christian Slater stále ukazuje, že vody Bčkových filmů mu sice nejsou cizí, ale zajisté má i na role podstatně lepší. Jeho podání zkorumpovaného policisty ve mě zanechalo několik ne moc dobrých pocitů, ale nemyslím tím jeho herecký výkon. Je to pan herec a už jen tento fakt svědčí o tom, abych si tento filmek pustila ještě jednou. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od tohoto filmu nečekal a taky jsem se ničeho nedočkal. Přišlo mi to laciné, plné typického 100x ohraného klišé. Mladí herci se snažej hlavně Jenna Dewan, ale ten její přítel nebo manžel mě prostě nebavil připadal mi svým zjevem jako nějakej šprt. Starej dobrej Slater skvěle hláškuje a je to hajzl, kterej dostane co si zaslouží. Naštěstí díky bohu za konec. ()

demonikus 

všechny recenze uživatele

Pribeh je veľmi suchy a mam pocit že trochu nedomysleny, chýbala mi tam trocha originalita. Všetko sa toči okolo mladého hereckého páriku Jannny Dewan a Briana Gerahtyho. Tento film ich určite nekatapultuje do neba Hollywodskych hviezdičiek, budú si musieť počkať na lepšiu príležitosť. Od Slatera som čakal trochu väčšie nasadenie, možno to bolo tou úlohou ale bol veľmi nevýrazný. Davam 3* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Albuquerque v Novém Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama