Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

Ajjinka 

všechny recenze uživatele

Nevím, co přesně jsem čekala, ale tento snímek předčil všechna má očekávání. Věřím, že to není zdaleka první film tohoto žánru, možná za to mohlo herecké obsazení, protože Kristen Stewart se ukázala jako herečka mnoha tváří, Gandolfini byl perfektní "táta cukrouš" a Melissa Leo dokázala dokonale ztvárnit svou postavu životem ztrhané ženy. Příběh dívky, jejíž život se nedá nazývat ani nelehkým, protínající se s životem dvou lidí, kteří ztratili to nejdůležitější, co v životě měli. Tihle tři se setkávájí a to věcem nabírá neuvěřitelný spád. Jake Scott odvedl kus výborné práce, za kterou se rozhodně nemusí stydět. Úžasný film, který člověka nutí k přemýšlení při uvědomění si, že se tohle děje naprosto běžně. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pochopitelný příběh s velmi silnou hereckou trojicí. Pokaždé, když pln nedočkavosti vidím další skvělé drama Kristen Stewart, si říkám, jak hrozně mě mrzí její účinkování v upíří sáze. Ne, že bych nechápal, že si na celé frašce vydělává peníze - jen mě ubíjí, když ve fantasy pro ženy mrhá svým potenciálem. Možnost naplno prosadit svůj opravdový herecký talent se totiž herečce nabízí jen a pouze v obdobných rolích... zde jako náctiletá prostitutka s velmi vytříbeným slovníkem. A pokaždé, když další pěkné drama s jejím úžasným kukučem v jedné z rolí skončí, chci ji mít vedle sebe na gauči a... prostě kecat :-)! ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy hlavně za to, že mě tenhle biják prostě bavil a udržel mou pozornost řádně našponovanou po celou dobu. Na maximum to ale není, protože mi zde přece jen pár věcí vadilo. Na prvním místě je to asi dojem krajní nepravděpodobnosti, kterým filmový děj působí. Ó ano, všichni samozřejmě milujeme podobné dojemné filmové storky o tom, jak napravení hříšnicí dostanou svou druhou šanci, ale v určitou chvíli už je potřeba na férovku přizat, že takhle to v reálu prostě nechodí, a SVĚT PODLE MALLORY má k reálnému světu tam venku asi tak blízko, jako PRETTY WOMAN. Ostatně ne náhodou zde zmiňuju tenhle slavnej cajdák o jedné zušlechtěné kurvě - Scottovo drama ho může v lecčems připomenout, byť základní ladění obou snímků je docela někde jinde. Což mi připomíná, že jsem si při sledování uvědomil, že jak v reálu skutečné prostitutky nemůžu ani vystát, ve filmu jsem jim odjakživa fandil. I proto mi byla postava Mallory sympatická, s hereckým výkonem vychrtlé Kristen Stewart mám ale docela problém. Těžko říct, snad je to tím, že jsem poznamenaný vším tím, co jsem o ní načetl z bulváru, ale jedno vím jistě - já prostě té zpovykané hollywoodské celebritě nemůžu podobnou roli věřit ani omylem. Ta holka mi je prostě protivná a osobně si myslím, že se jen těžko bude zbavovat doživotního cejchu upíří cuchty z tvajlajtu, takže asi tak. Osobně by mě třeba tenhle film víc bavil jako příběh o chlápkovi v krizi středního věku, který utekl od manželky s nezletilou kurvou, aby jí dělal ochránce a milence v jednom, ale to by byl docela jiný film, něco mezi LOLITOU, LEAVING LAS VEGAS a TAXIKÁŘEM - to jen tak na okraj. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Postarší manželé se snaží vyrovnat s tragickou událostí tak,že se ujmou zkažené šestnáctileté striptérky a prostitutky v jednom. Drsnější pretty woman, tak trochu. A bohužel i o něco nudnější. I když Kristen dle mě nepatří mezi zrovna dobré herečky, ve Welcome to the Rileys jí to slušelo a role jí navíc padla jako ušitá. Bohužel nezvládne táhnout celý film, který stojí na táhnoucí se nudě a šedi. Na tenhle snímek jsem se hodně těšila, protože to zkrátka vypadalo dost poutavě a zajímavě .A i když to vlastně ve výsledku vlastně není tak špatné, rozhodně to nestojí za druhé shlédnutí. Občas jsem dokonce i nudou zívala. Je to zkrátka takový průměr, který si zaslouží tak maximálně tři hvězdičky. Škoda nevyužitého potenciálu..Navíc myslím,že je zdejší hodnocení dost ovlivněno skalními fandy Kristen,což je značně nespravedlivé, ale budiž.. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Hmm, cítil som sa ako na pedofilnej výstave šteňat... booore, 110 minút jakotu pre nič... tzv. Stewartka nedokáže hrať, pobehuje tu tak splašene ako v "Twilingu", len s tým rozdielom že tuna je v jednom kuse s holým zadkom. Otravuje ma jej výstup, krik, ksicht (klamal by som, v určitých uhloch pohľadu noo) ale inak? alergia... No a duniaci starý foter Soprano? asi mi vzali kus srdca, nedokázal som sa do tohto vžiť. 4/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Producent Scott Bloom pochválil výkon Kristen Stewart s tím, že jen málo hereček jejího věku by této roli přineslo tolik realismu, jako ona. (sir-dave)
  • Kristen Stewart se scénář dostal do rukou poprvé v šestnácti letech a obsazena do role byla ve svých sedmnácti letech. Produkce filmu pak musela počkat, dokud nedovršila 18 let. (HellFire)

Reklama

Reklama