Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Název filmu možná někomu bude asociovat porno, ale nenechte se mýlit. Je to konverzační komedie - tedy spíš 8 nezávislých příběhů založených na dialozích, které jsou (ku prospěchu věci) podávány bez servítek. Žádná cenzura tu nepanuje a věci jsou nazývány pravými jmény. V duchu názvu filmu jsem čekal diskuze různých teen párů po sexu, ale k mému překvapení tu věk a orientace nehraje roli. Podstatné je, že polovina povídek není nic moc, zato u těch ostatních jsem se NÁRAMNĚ bavil. Tenhle "film" je neuvěřitelnou studnou výborných hlášek!! ●● -Why are you such an asshole? -I don't know, it's a gift. ●● Budu hodnotit jen ty nejlepší příběhy a s čistým svědomím dám 90%. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě námět filmu a nebyla bych to já kdybych se ihned nepustila do jeho shánění :-). Po velmi dlouhé době, kdy jsem jej měla "zaprášený" na mém disku v počítači jsem se z důvodů svých velkých nedostatků ve světové kinematografii(a také nedostatku místa na disku) rozhodla tento film shlédnout. Líbila se mi povídková forma filmu, kde je zobrazeno jak určité postavy po sexu mluví buď o svém vztahu, názorech nebo o životě. Ještě více mě zaujalo, že snímek vůbec nepůsobil homofobicky a zobrazil kromě heterosexuálů dva gay vztahy, jednoho (asi) bisexuála a lesbičky. Akorát mám pocit, že bych Tary Manning chtěla tím zapalovačem ve tvaru zbraně zabít...(nejen) proto,že dělat si takhle z někoho p*del může být někdy nebezpečné...No zajímavý film, kéž by jich bylo více. Filmy které zápasí se sexualitou nebo hlubšími významy vítám. ()

Reklama

Lopic 

všechny recenze uživatele

Tak na hranici 3 a 4*. Je pravda, že některé scénky nejsou nic moc, ale ty horší se dají snést a ty lepší opravdu stojí za to. Narozdíl od mnoha uživatelů se mi hodně líbila scénka s teenageri, kteří přišli o panictví. Asi proto, že mi je toto téma blízké :). Jinak celkově bych řekl, že ty povedené scénky převažují, zmínil bych třeba První se dvěma kamarády, nebo s lesbičkami, kde to Mile Kunis neskutečně seklo. No když o tom tak přemejšlim, tak se mi dost líbily všechny až na páreček gayů v 2. scéně. Emmanuelle Chriqui ve spodním prádle docela trumfla všechny ostatní krásný holky v tomdle film. No a poslední scénka byla opravdu nejvtipnější, takovej bonbónek na závěr. No mám to takový na přeskáčku ten komentář, ale co :). No a na závěr musím říct, že podobně laděný film Young people fucking se mi líbil přece jenom o trochu víc. ()

Mangus 

všechny recenze uživatele

Celkom milé. Ale ku koncu aj napriek krátkej stopáži trochu nudné. Najkrajší príbeh je hneď ten prvý, celkom veľavravný je aj ten o gayovi, ktorý nevie, že je gay.Sympatický je aj ten s lesbičkami (vlastne len jednou), kde hrala Zoe Saldana (z Avatara a Startreku) kvôli ktorej som si vlastne film aj pozrel. Napriek nie môjmu najlepšiu hodnoteniu je to dôkaz, že film sa dá celý postaviť len na krátkych dialógoch. Ale chcelo by to menej príbehov a hlbšie vtiahnutie diváka do ich príbehov. Toto je len koláž, bez vzájomnej interakcie, súzvuku, harmónie. Čakal som viac, hlavne po prvom príbehu, ktorý ma jediný chytil za srdce. 6/10 ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Miluju povidkove filmy a jeste sem nevidel zadny, ktery by mne zklamal. Tohle je rozhodne jeden z nejrealistictejsich anejprirozenejsich filmu co sem kdy videl. Povidky nejsou nijak zvlast prikrasleny filmarstvim a pusobi jako vystrizene z opravdovych zivotu. Mozna by to nemuselo byt tak teply, ale i tak 80% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama