Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Gereth 

všechny recenze uživatele

U After Sex to funguje stejně, jako u většiny ostatních povídkových filmů. Některé povídky nadchnou, některé pobaví, sem tam se najde některá, která vás popostrčí k zamyšlení. Zde ale bohužel převažují ty průměrné, často navíc dost nudné. A přitom mnohé měly docela zajímavě našlápnuto. // Nejoblíbenější povídka: 1.pár // Celkově: 55% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, jako by to dělalo x scénáristů, kteří se do toho museli nutit, a proto že to bylo takový - UMĚLÝ A NEPŘIROZENÝ - jaký to bylo. Teď koukám, že ve skutečnosti to je ještě horší, a že si všechny tyhle situace vycucal z prstu jeden jedinej člověk. Tedy vlastně nadčlověk, když si dokáže představit, o čem se po sexu baví dvě lesby, dva homouši, holka a kluk, zralá žena a muž... Dopadlo to, jak to dopadnout muselo. Jedna historka byla ze života (jeho), ta mohla jakž takž obstát. Všechno ostatní byly výmysly, a proto to nemohlo být dobrý. Ta skutečná podle mě mohla být o buzících, kteří se nemůžou dohodnout na rolích táta/máma. To mi nezavánělo falší. Všechno ostatní byla maloměšťácká sračka. ()

Reklama

Eywa11 

všechny recenze uživatele

"Sex is the game where everyone wins a little prize, and no one goes home a loser. And love is the game that's really hard to win. But if you do, and you get to take home that life size stuffed rhinoceros, it feels a whole lot better than taking home a shitty little plastic key chain." Dobre dobre...možno to nie je na 4 hviezdy, ale mňa proste dostala hneď úvodná scéna s Christopherom and Leslie, milujem ju! .... ....domestic engineer ..You're right, you're an fuckin asshol :D ...plus scéna s Nikki a Kat tiež super :) ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nevyrovnaná směsice, kde se podle očekávání setkávají nápadité povídky s těmi o poznání nudnějšími. Nápad zobrazit osm různých dialogů po sexu je ale určitě zajímavý a některé jsou opravdu podařené, takže ačkoli se celkový dojem pohybuje někde okolo průměru, čas strávený u tohohle filmu není časem ztraceným (navíc je to opravdu krátké :) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Různá orientace a věková kategorie v různých situacích po sexu, ztvárněné dobrými herci. Přiznám se, že při prvních minutách jsem chtěl film vypnout, ale přežil jsem a potom si užil podle mého dost reálné diskuze. Pobaví, překvapí a zaujme. Nic jsem od filmu nečekal, nic moc mi nedal, ale těch 73 minut bych doporučil každému. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama