Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

.MJ. 

všechny recenze uživatele

Tento film nabídl téměř maximum co mohl. Sice bych čekal, že po tolika týdnech hladovky budou aktéři vypadat přece jen trochu víc bídně a ne jako když mají kocovinu po propařené noci v klubu. A pak ty vlasy! Proč mají hlavní hrdinky po víc jak měsíci nemytí hlavy, tak krásné, čisté a svěží vlasy?! Proč?! Když přehlédnu pár nesmyslných věcí a jako skeptik prostě nevěřím, že se dá tak dlouho vydržet bez jídla, protože já bych si už nejspíš po dvou dnech pochutnával na vlastní noze, musím říct, že se mi tato nechuťárna docela líbila. 60% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se nudil, ale na tak plytký děj se mi to zdálo delší, než bylo záhodno. Vyvstává tu totiž jediná otázka, a s tou si film vystačí až do svého hořkého závěru, který zase postrádá jakékoliv překvapení nebo alespoň zadostiučinění. I přesto je Hunger docela nepříjemnou podívanou, jelikož situace všech zúčastněných je vskutku pěkně na hovno. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nejdříve tu byl snímek ´Kostka´, který moc úspěchu nepobral. Pak se objevil ´Saw´ a to už byla jiná liga. Uvězněná parta lidí a jakási hra, kde jde skutečně o všechno. A jak je ve filmové branži zvykem, jakmile má něco úspěch a vzniká série, každý se hned snaží si na námětu přihřát svoji polívčičku. Tak vznikl i tento snímek, který však může být zklamáním. Jako oba zmíněné filmy skutečně není. Tady je to více o psychologii, než o rozsekaných údech. Námětové šablony se děj striktně drží, ale to je asi tak všechno. Napětí pokulhává a atmosféra se spíše svíjí v podivnosti. Nízký rozpočet moc nedovolil a tak to vypadá jak to vypadá. Příběh však myšlenku má, ale z takového zpracování asi málokterého diváka napadne. Ale byly tu i horší filmové pokusy, takže neházejme flintu do žita. Třeba to jen potřebuje svůj čas. Máme tu uvězněnou skupinku lidí s množstvím vody, avšak zcela bez jídla. Jak se zachová přirozený živočišný pud v zájmu přežití? ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se snažila překonat averzi vůči těžce béčkovým hercům s tím, že to scénárista třeba časem trochu vyzvedne. Od půlky už jsem se jen skoro doslova užírala naprostou nudou, která mě, ač jsem k filmu usedala svěží, více méně úspěšně uspávala. Nikdo tu nic teda nevyzvedl, jen mě málem vyzvedávala rychlá. 20% ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Tohle považovat za horor je hřích. Film mě celkem zabavil, líbila se mi psychika lidí a příběh člověka co to všechno připravil. Jen prostě nevím proč. Na konci ji prostě nechal jít a já nevím proč. Proč chtěl aby ti lidi jedli lidské maso? Film byl zmatený a pocit strachu nikde. Přesto se nejedná o nejhorší kousek. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama