Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak já s tanečními filmy nemám téměř žádné zkušenosti, takže nemůžu srovnávat. Čas od času mi stará překecá ať se s ní na nějakou tu romantickou ptákovinu podívám, ale mám co dělat abych neusnul. Originalitu, nebo herecké výkony hodnotit nebudu, protože já se stejně celou dobu díval jen na ty číči, jak vrtí zadkem na parketu a nejen jím. Hm taková roznožka v obklopení zrcadel je něco pro mne.50% ()

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

Popcornová zábava pro nenáročné, kde kluci na beton přetancovali holky, za což především může neuvěřitelně neoriginální choreografie (přece jen break dance si vystačí s ,,gymnastickými tríčky"). Nebýt pár lepších momentů (last dance, dances in The Rubyes, streetdance), hodila bych Lauryn a spol. do stejného šuplíku jako klipy raperů přetékající podobně vymóděnými, zadky vrtějícími slečinkami, které ale bohužel neumí tancovat. Takhle je to celkem solidní pohádka na dobrou noc. 50% ()

Reklama

kritička 

všechny recenze uživatele

Dle mýho soudu je to film s nízkým rozpočtem, kterej má šanci bejt alespoň pro někoho ukázkou slušného tance. Hodně záleží na tom, jestli vás berou filmy o tancování. Hlavní herečka má šmrnc, válí a navíc má i drive. Umí prodat i to blbý kroucení zadkem, což každej nezvládá. Skvělá podívaná a super herečka v hlavní roli ... :) ()

paniColombova 

všechny recenze uživatele

V Let¨s Dance byl teda tanec většího kalibru. Tam šlo o show vyrážející dech a profesionální tanec, tady nešlo ani o jedno z toho. V Let¨s Dance mě alespoň každý tanec posadil na zadek a nedovolil mě ani se otočit pro ovladač. Tady? Krmila jsem při tom malého :-) Slečinka by mohla dělat spíš tak profesionální striptérku, toť vše. A často tam hýbala bokama jako já na diskotéce. Jako v tanečním filmu musí jít hlavně o prvky profesionálního tance, každý pohyb musí být profi a ne aby tam tančila jako náctiletá děvčata na diskotékách, kroucení zadečkem a hýbání bokama a střídat to občas s profi tancem. Hrůze,trapný. 2 body za celkem ucházející výkon na konci. ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Jaj, kde sú tie časy Flashdancu a Dirty Dancing. Novodobé tanečné filmy sú stále o tom istom. Príbeh je stále tá istá obohratá šablóna videná 100 krát, samozrejme s poriadnou dávkou romantiky a povinným happyendom. V niektorých tanečných filmoch mi to vôbec neprekáža, avšak ma musia zaujať niečím iným, trebárs zaujímavými a vynaliezavými choreografiami (Step Up 3). Ibaže tu ma ani tie tanečné čísla nielen že neohúrili, ale boli úplne bez štipky originality a miestami som mal pocit, že sa s hudbou vôbec nehodili. Úplne zbytočný film, príbeh naivný, film pre 13tky. Aspoň na Mary Elizabeth Winstead sa pekne pozeralo. 30% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama