Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Další "romantická komedie" o tom, jak dívka ze zapadákova, sní svůj sen a jednoho dne se rozhodne si ho splnit, ale bohužel to nedopadne tak, jak si to představovala. Snímek má téma, kterým se zabýval už nespočet jiných filmů, ale tento je samozřejmě opět něčím výjimečným. Nějaký smysl v tomto filmu hledat nemůžete, zde si můžete pouze pobrukovat do rytmu hudby a mít hodně otevřené oči, abyste se mohli pokochat výběrem ostatních tanečnic :) Tento film je pro mě jen dalším z mnoha, u kterého si vždy pustím znovu jen ty taneční scény. Zbytek ne :) ()

paniColombova 

všechny recenze uživatele

V Let¨s Dance byl teda tanec většího kalibru. Tam šlo o show vyrážející dech a profesionální tanec, tady nešlo ani o jedno z toho. V Let¨s Dance mě alespoň každý tanec posadil na zadek a nedovolil mě ani se otočit pro ovladač. Tady? Krmila jsem při tom malého :-) Slečinka by mohla dělat spíš tak profesionální striptérku, toť vše. A často tam hýbala bokama jako já na diskotéce. Jako v tanečním filmu musí jít hlavně o prvky profesionálního tance, každý pohyb musí být profi a ne aby tam tančila jako náctiletá děvčata na diskotékách, kroucení zadečkem a hýbání bokama a střídat to občas s profi tancem. Hrůze,trapný. 2 body za celkem ucházející výkon na konci. ()

Reklama

gejzuško 

všechny recenze uživatele

Lauren je mladá, krásna, žije v zapadákove, má ťažký život a dokáže sa úchvatne vlniť a jej talent lemuje jeden veľký sen o tom ako sa dostať do veľkého mesta do veľkej školy pre veľké zvieratá. Vezmite veľmi neoriginálne dejové kostry všetkých tanečných ,,zázrakov,, posledných rokov, hoďte do jedného kotla, zamiešajte, načasujte správne dávky nie príliš správne ladeného klišé a máte Make it Happen aj s niekoľkými vydarenými choreografiami a songami, ktoré vás dostanú do varu. Problémom však je, že ani sympatická Mary Elizabeth Winstead (Death Proof, Final Destination 3) nedokáže utiahnuť tak nudnú, prvoplánovú a hlavne bezducho okopírovanú historku o dievčati čo si ide za snom. Na rozdiel od všektých cukrkandlov poslednej doby sa jednoducho tento film ani trochu nehrá na niečo viac a niekoľko krát som mal vážne len pocit akoby bol výsledkom nejakého nadbytku peňazí. Hlavný problém je, že sám film nevie či je viac FLASHDANCE alebo STEP UP, a keď vám dojde ako výrazne je celá hlavná linka (nehovoriac o finálnom vystúpení pred porotou) obšlahnutá z inak kvalitného SAVE THE LAST DANCE, uvedomíte si čo za umelú, neúprimnú a prešedivelú reklamu na NIč, bez štipky akejkoľvek invencie, ste práve videli. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Vážně nevím, proč jsem sledoval něco takového, ale stalo se. Na druhou stranu - hrůza to rozhodně nebyla. Hodně celý film zachraňuje Mary Elizabeth, na které to pochopitelně celé stojí. Ona ne jen, že hraje výtečně, ale zároveň je moc pěkná. Film je celkově o ničem, námět je až moc jednoduchý, ale to se tak nějak dalo čekat. 55% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pár štastných náhod a z neznámé husičky je rázem krásná všemi obletovaná labuť chovaná ve zlatě. Že už to tu bylo tisíckrát? No a, jenže v žádném v tom "tisíckrát" nehrála Mary Elizabeth Winstead, jež se nám pomalu proměňuje v krásku filmových pláten. Je mladá, je krásná, a umí se sakra dobře hýbat.___ Dokaž to! je popravdě hrozná ptákovina ne nepodobná Let´s dance, béčko mezi dramaty (no ono to vlastně moc drama není, spíš by seděla kategorie taneční, případně tedy taneční drama). Takže: Pokud jste muž, doporučuju otevřít zeširoka pusu, přilepit oči na obraz, dát si pod sebe slinták a.. VYCHUTNÁVAT. A dámy? Ehmm. Líbí se vám Libor Bouček (Riley Smith)? Ne? Smůla, pak už vám zbývá jedině slušná porce tance a moderní hudby á la Britney a Christina.___Čekáte-li strhující drama s ohnivou zápletkou a nejlíp ještě vytříbenou pointou, pak na tohle do Palace Cinemas rozhodně v prosinci nechoďte. Leda v lednu :-)__-Edit:Dallas: Já jo, jedním okem titulky, druhým okem M.E.W :-) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama