Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

Diego 

všechny recenze uživatele

U těchto filmů jde vždy o to samé, holka,kluk z maloměsta či z nižší vrstvy se dobije na vrchol empire building, takže story je vedlejší, ale umělecká stránka je tady ještě horší. Přeci jenom dívat se skupinový tanec, či na kluka, co se toči na hlavě je mnohem zajimavější, než holčíčí ladné, ale omezené pohyby. ()

jawesy 

všechny recenze uživatele

U mě jsou to tři hlavně proto že mám slabost pro hudební (taneční) filmy. Jinak mi to příjde jaksi nedotáhnuté, opatrné nebo co. Nejde zrovna o strhující dílko každopádně, jako plus bych viděla závěr ve kterém autoři zbytečně neprotahovali finále a nenutili diváka sledovat 30 minut dramatického závěrečného tance kdy se vše stihne na poslední chvíli. Z tohoto filmu jsem jaksi na rozpacích, stavba vystoupení v tanečním klubu byla velmi zajmavá ale celkově děj trochu umíral. Prostě tenhle film asi jen pro příznivce hudebních filmů. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Provokativní a velmi sexy. Ačkoliv film působí dojmem neexistujícího scénáře tak je to snad poprvé co mně to ani trochu nevadilo. A proč to nevadilo? Chybějící scénář tu nahradila talentovaná a do rytmu skladby Just dance od excentrické Lady Gaga vilně vlnící se kráska Mary Elizabeth Winstead. Tohle mě dostalo. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

V podstatě kopie Divokých koček, jen místo zpěvu jde o tanec. Najdete tu všechna existující klišé tohoto žánru (ano, všech tisíc !), takže jsem dopředu věděl nejen jak to skončí, ale co se stane za pět minut. Autoři se ani nepokusili o nějaký originální nápad nebo ozvláštnění, je to schematické až hrůza. Nebýt Mary Elizabeth, bylo by to k nevydržení. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Opět , ale opět jsem dala něčemu takovému šanci . Proč ne? Z pohledu diváka tancem nepolibeneho, očekávajíc naivní romantiku to muže mít i úspěch . Ostatně 50 procent to je až moc na film tohoto tipů . Taneční kreace velice chabe , proti Let s dance úplný propadák . A ty vykradene prvky z Varieté s lehkými holkami místo Aguíery a Cher to snad ani nebudu komentovat !! Tam je sice taky příběh na bodu mrazu , no hlavní protagonisté aspoň uměji tančit a zpívat . Jedna hvězda za holku z Nezvratneho osudu,co se snaží , no stejne na piruety měla beztak dublerku. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama