Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Kterak vesnická pipka v Chicagu ke štěstí přišla... Musela jsem držet v pohotovosti všechen svůj nadhled, který mně pomáhal překonat ohleděná popelkovská klišé, abych stejně skončila u prdelnakopávajících hlášek, ale dovedu si představit, že určitá věková skupina děvčat z toho všeho, rozuměj - velkoměsto, tanec, kluby, hadry, svoboda a romantika - musí chrochtat blahem, na mě ale nefungoval ani odfláknutý casting, to unylé děvče bez jiskry v oku a sexappealem v mínusu se krom nesporné taneční dovednosti ocitlo ve své roli omylem (a bohužel ne sama) a z Popelčiných tří oříšků otevřela maximálně jeden - šperhákem... takže si lze cenit pouze několika tanečních výstupů, jenže k tomu mně nebylo potřeba prokousávat se hromadou cukrové vaty, u které mě nepřekvapí, že bude jen sladká a lepivá... ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Jaj, kde sú tie časy Flashdancu a Dirty Dancing. Novodobé tanečné filmy sú stále o tom istom. Príbeh je stále tá istá obohratá šablóna videná 100 krát, samozrejme s poriadnou dávkou romantiky a povinným happyendom. V niektorých tanečných filmoch mi to vôbec neprekáža, avšak ma musia zaujať niečím iným, trebárs zaujímavými a vynaliezavými choreografiami (Step Up 3). Ibaže tu ma ani tie tanečné čísla nielen že neohúrili, ale boli úplne bez štipky originality a miestami som mal pocit, že sa s hudbou vôbec nehodili. Úplne zbytočný film, príbeh naivný, film pre 13tky. Aspoň na Mary Elizabeth Winstead sa pekne pozeralo. 30% ()

Reklama

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době se zase dívám na nezávislý film který mi kdysi přišel dobrý ale teď když se na to podívám tak už celkem chápu proč má tenhle film nízké hodnocení, počítal jsem s tím že se ve filmu tančí ale zdá se mi že ten film dočista zapomíná na hlavní postavu a na je ji hloubku, když dojde na romantiku tak začne rozvíjet hlavní postavu ale poměrně dost rychle, hudba byla v určitou chvíli zvláštní a někdy ok, ovšem závěrečná píseň Just Dance od Lady Gaga byla nejlepší a na závěr choreografie která ze začátku ušla, potom dost meh protože to působilo dost nezajímavě až bych řekl že mi to vlastně nepřipomíná tanec navíc určité scény byli dlouhé až jsem si říkal že by se mělo přestat ale když přišla scéna která byla krátká tak jsem si zas přál aby to bylo o trošku delší aby to dodalo šmrnc ale jsou tu jisté momenty které byli tak akorát, ovšem dobrých tanečních pohybů se dočkáme takže ano pokud vám jde o tance tak ano doporučuji ale to by jste to museli vydržet asi asi 30 nebo 40 minut na druhou stranu ten film rychle šlape takže to je menší plus, hodnotím Postavy 6/10 Příběh 6/10 Choreografie 7/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐⭐ 6/10 ()

gejzuško 

všechny recenze uživatele

Lauren je mladá, krásna, žije v zapadákove, má ťažký život a dokáže sa úchvatne vlniť a jej talent lemuje jeden veľký sen o tom ako sa dostať do veľkého mesta do veľkej školy pre veľké zvieratá. Vezmite veľmi neoriginálne dejové kostry všetkých tanečných ,,zázrakov,, posledných rokov, hoďte do jedného kotla, zamiešajte, načasujte správne dávky nie príliš správne ladeného klišé a máte Make it Happen aj s niekoľkými vydarenými choreografiami a songami, ktoré vás dostanú do varu. Problémom však je, že ani sympatická Mary Elizabeth Winstead (Death Proof, Final Destination 3) nedokáže utiahnuť tak nudnú, prvoplánovú a hlavne bezducho okopírovanú historku o dievčati čo si ide za snom. Na rozdiel od všektých cukrkandlov poslednej doby sa jednoducho tento film ani trochu nehrá na niečo viac a niekoľko krát som mal vážne len pocit akoby bol výsledkom nejakého nadbytku peňazí. Hlavný problém je, že sám film nevie či je viac FLASHDANCE alebo STEP UP, a keď vám dojde ako výrazne je celá hlavná linka (nehovoriac o finálnom vystúpení pred porotou) obšlahnutá z inak kvalitného SAVE THE LAST DANCE, uvedomíte si čo za umelú, neúprimnú a prešedivelú reklamu na NIč, bez štipky akejkoľvek invencie, ste práve videli. ()

kamisu 

všechny recenze uživatele

Hlavními klady filmu byly pro mne sympatická představitelka hlavné role, zavzpomínání na Veronicu Mars díky Tesse Thompson a závěrečná scéna s perfektním songem Just Dance. Té záporné části vévodí naprostá předvídatelnost, neoriginalita a jednoduchost. Vždycky, když začala nová scéna, už během prvních pár sekund jsem věděla, jak skončí. A kdykoliv nastal nějaký problém, byl vyřešen co by dup. Žádné pořádné napětí. Přesto z mého osobního hlediska a zaujetí si film vysloužil tři lepší hvězdičky, už jen za skvělá taneční čísla. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama