Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

mno, zlatej flashdance. jako filmové pozadí při uklidu, vaření či žehlení je to ideální. jinak je to teda dost tragédie. i když nevím, nejsem zrovna diskotyp, třeba to někým hne :) nicméně kýč jak prase plný krásných inteligentních lidí na svém místě, kde i zlo je převlečené dobro a majitelka tanečního klubu mluví jak dalajlama :)))) ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Jaj, kde sú tie časy Flashdancu a Dirty Dancing. Novodobé tanečné filmy sú stále o tom istom. Príbeh je stále tá istá obohratá šablóna videná 100 krát, samozrejme s poriadnou dávkou romantiky a povinným happyendom. V niektorých tanečných filmoch mi to vôbec neprekáža, avšak ma musia zaujať niečím iným, trebárs zaujímavými a vynaliezavými choreografiami (Step Up 3). Ibaže tu ma ani tie tanečné čísla nielen že neohúrili, ale boli úplne bez štipky originality a miestami som mal pocit, že sa s hudbou vôbec nehodili. Úplne zbytočný film, príbeh naivný, film pre 13tky. Aspoň na Mary Elizabeth Winstead sa pekne pozeralo. 30% ()

Reklama

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

Popcornová zábava pro nenáročné, kde kluci na beton přetancovali holky, za což především může neuvěřitelně neoriginální choreografie (přece jen break dance si vystačí s ,,gymnastickými tríčky"). Nebýt pár lepších momentů (last dance, dances in The Rubyes, streetdance), hodila bych Lauryn a spol. do stejného šuplíku jako klipy raperů přetékající podobně vymóděnými, zadky vrtějícími slečinkami, které ale bohužel neumí tancovat. Takhle je to celkem solidní pohádka na dobrou noc. 50% ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

V podstatě kopie Divokých koček, jen místo zpěvu jde o tanec. Najdete tu všechna existující klišé tohoto žánru (ano, všech tisíc !), takže jsem dopředu věděl nejen jak to skončí, ale co se stane za pět minut. Autoři se ani nepokusili o nějaký originální nápad nebo ozvláštnění, je to schematické až hrůza. Nebýt Mary Elizabeth, bylo by to k nevydržení. ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

No priznám sa, že som to pozeral hlavne kvôli Mary Elizabeth. Fakt je to tak a nehambím sa za to, lebo ona je sladšia ako cukor značky Willy Wonka. Ale tu ukázala, že je aj SO HOT ako (chcem napísať ako, ale zatial ma fakt nenapadá žiadne dobré prirovnanie). Stále si myslím, že ju ako herečku veľa čaká (aspoň dúfam :)). Filmík ma ako taký moc neoslovil. Ale ja tiež určite nie som cielová skupina (baby od 8 - 16 rokov). Klasická dejová línia v tomto žánry (pridávam sa k definícií tanečná dráma). Chvalabohu to má dobrú stopáž (77 minút), takže ma tie mimotanečné scény nestihli nudiť (až tak moc). Aj ta muzika sa dala prežiť a to fakt nieje môj štýl (rock). Celkovo pohoda, ale čo sa mňa týka hlavne kvôli Mary Elizabeth, no a ešte k tomu som tuším zlepšil svoj rekord v počte zátvoriek (:D). 50% PS: Čítal niekto tie titulky počas vystúpení? Ja teda nie :-) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama