Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

Diego 

všechny recenze uživatele

U těchto filmů jde vždy o to samé, holka,kluk z maloměsta či z nižší vrstvy se dobije na vrchol empire building, takže story je vedlejší, ale umělecká stránka je tady ještě horší. Přeci jenom dívat se skupinový tanec, či na kluka, co se toči na hlavě je mnohem zajimavější, než holčíčí ladné, ale omezené pohyby. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt tragédie. Filmy jako Step up... na to se i dá koukat. Tohle se ale moc nedalo. Krom mizerného scénáře, pochybných hereckých výkonů, působily trapně i taneční čísla. Jako vážně?! A poučení z celého filmu zní s mírný spoilerem: Pokud se chcete dostat na výběrovou taneční školu, netrénujte roky jako debil, ale začněte tancovat v noční klubu a máte to v kapse! ()

Reklama

feho312 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu dávám jenom díky romantickému výrazu a hezkému tělu Mary Elisabeth Winstead. Film je jinak zlátaninou x krát opakovaných motivů, hned mě napadá Coyote Ugly. Bohužel ani taneční scény nestály za moc a jim bych kromě pokulhávající choreografie vytknul i hroznej střih, který byl díky nekvalitně natočeným scénám asi nevyhnutelný. Malé plus bych dal na závěr za hudbu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tanečné filmy sa delia na dva druhy. Buď tam hrá Julia Stiles a má to scenár, alebo je hlavná postava megasexi modelka (čím by bol Flashdance bez Jennifer Beals, že?), má to na chlp rovnaký príbeh a postavy, a mužské party hrajú nejakí neznámi hezouni. A v tomto prípade ešte strašnú hudbu a podpriemernú choreografiu. Takže jednou vetou: Mary Elizabeth v elasťákoch. ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době se zase dívám na nezávislý film který mi kdysi přišel dobrý ale teď když se na to podívám tak už celkem chápu proč má tenhle film nízké hodnocení, počítal jsem s tím že se ve filmu tančí ale zdá se mi že ten film dočista zapomíná na hlavní postavu a na je ji hloubku, když dojde na romantiku tak začne hlavní postavu rozvíjet ale poměrně dost rychle, hudba byla v určitou chvíli zvláštní a někdy ok obzvlášť závěrečná píseň ''Just Dance od Lady Gaga'' a na závěr choreografie která ze začátku ušla, potom dost meh protože to působilo dost nezajímavě až bych řekl že mi to vlastně nepřipomíná tanec navíc určité scény byli dlouhé až jsem si říkal že by se mělo přestat ale když přišla scéna která byla krátká tak jsem si zas přál aby to bylo o trošku delší aby to dodalo šmrnc ale jsou tu jisté momenty které byli tak akorát, ovšem dobrých tanečních pohybů se dočkáme takže ano pokud vám jde o tance tak ano doporučuji ale to by jste to museli vydržet asi asi 30 nebo 40 minut na druhou stranu ten film rychle šlape takže to je menší plus, hodnotím Postavy 5/10 Příběh 5/10 Choreografie 7/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐⭐ 5,6/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama