Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Společnost The Asylum si zřejmě z nás dělá blázny. Nedřív natočí náboženský katastrofický film THE APOCALYPSA a teď skoro stejný náboženský katastrofický film 2012 DOOMSDAY. Opět ty stejné prvky - modlíš se, jdeš do nebíčka, nevěříš v boha - umřeš. A opět ty perfektní hollywoodské triky 2 sekundy průtrž mračen - kroupy o velikosti pinpongových míčku, občas zemětřesení, občas díra v zemi a v Mexiku poletující sníh - pardon, měl to být sníh, ale vypadá to jako bílé chmýří zralé pampelišky. Prostě KATASTROFA :-( ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu chybělo úplně všechno. Ať už to byl zcela chatrný scénář, naprosto nevýrazné postavy, herecké výkony a konec konců i triky, jako například několik hodin padajicí sníh, který i když byla zima nebyl nikde po zemi vidět, tenhle film prostě úplně naprosto přesvědčivě ukazoval jak to dopadne, když chcete točit apokalsu za málo peněz. Bylo to prostě 92 minut zoufalé nudy. ()

Reklama

Šindy odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se jinak hodnotit nedá. Otřesné triky, Celý film nám servíruje klasický americký patos. Ještě k tomu o bohu. Dialogy radši hodnotit nebudu. Není ani co. Je to jenom a pouze devadesátiminutová přednáška o tom, proč veřit v boha. Nikdy víc, skutečně ne. I těhle devadesát minut bylo moc. Zatraceně moc. ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Bože, proč? Proč jsi dovolil, aby další nudná a příšerná patlanina spatřila světlo tohoto světa? Celá pointa je v podstatě o ničem, vše tvoří nehorázně hloupé a nepromyšlené dialogy, hrozné scény, které ničím nezaujmou a banda pitomců, co jedou do nějakého chrámu bez žádného důvodu, nebo ehm, vlastně mají takový pocit, že dělají správnou věc a.. a že zachrání svět a.. ehm bla bla bla. Nechápu, jak může někdo natočit něco tak příšerného, i já, naprostý amatér bych se nikdy neodvážil tohle vyprodukovat. Jedna hvězda za vcelku povedený soundtrack, ale jinak by hodnocení odpad! ani zdaleka nevyjádřilo můj skutečný názor... ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Když jsem si toto DVD kupovala, tak jsem si představovala něco úplně jiného. Zvláště,když se to vydává jako "Speciální sběratelská edice". Pak jsem si klikla na hodnocení uživatelů a zděsila jsem se ! Sám "odpad". Nevěřila jsem tomu a ačkoliv není mým zvykem si okamžitě, ještě týž den po zakoupení, pouštět si právě zakoupené DVD, moje zvědavost a napětí bylo obrovské ! A....zírala jsem.... nevěřícně....co za amatérskou kravinu kdo natočil. Každou hodinu se přibližuje apokalypsa a přitom se skoro nic neděje. Nebudu to dále komentovat, to učinili kolegové dost drsným způsobem přede mnou. Ale !! Pochopila jsem na závěr DVD, že to natočila společnost FAITH FILM, což v překladu znamená : Film víry neboli náboženský film. Takže režisér asi amatér, peněz málo, dialogy žádné (31 x se tam řeklo za 85 min.trvání filmu slovo "Panebože" ve všech pádech). Nemám nic proti víře ani náboženství, ale co je moc, toho je příliš ! To už hraničí s fanatickou stupiditou. Nikdy ničeho nelituji, ale zde lituji svých 99,-Kč. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama