Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři nejlepší kámoši ze střední se rozhodnou navštívit místní vysokou školu a doufají, že zažijí pořádně divoký víkend. Nejlepší víkend svého života, na který budou věčně vzpomínat . Ale dá se utajit, že jsou jenom středoškoláci? (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Transcenders: 1. Penny On A Train Track - Ben Kweller [4:26] ,2. Jailbait - Supagroup [4:00] ,3. All Good - Zeroleen [3:03] ,4. Slice Of Life - Sweatshop Union [2:46] ,5. Fear the Mullet - Oklahomos [3:09] ,6. Let's Go Get Wasted - Supagroup [4:12] ,7. Beer Song - Mustard Plug [3:41] ,8. Dope Girl - Donnis [2:59] ,9. Undercover - The Transcenders [3:22] ,10. No Heaven - Champion [3:28] ,11. Gotta Get Rid of Rick - Baron Zen [4:06] ,12. Night Sky - Peirson Ross [4:12], ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem je obsazení herců, kde vyhrabali tak nesympatičtí pitomce. A co si podle nich mohli tvůrci myslet, nevím nevím. Z druhé řady nesmyslné a nechutné ujetosti, ale někdy to mělo i světlou stránku. Maximální plus a důvod nějakého vyššího hodnocení je jen díky poslední pomstě, kde se bylo na co dívat a zasmát taky, škoda že si s tím nedali větší práci a nevydávali se tak špatnou cestou. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Další tupá teenage komedie, která si sice své publikum najde, ale kdyby mě bylo patnáct, tak by se mi to stejně nelíbilo. Prcičky zkrátka byly první. Tohle je jen další podobná variace na dané téma, kde se těží ze stejných vtípků, ale až moc přehnaně. Proto to působí extrémně zhovadile a fekálně, prostě nechutně. Dívat se na někoho jak si přilepí zadek na prkno, nebo detailní záběr na čištění záchodu mě také nepřekvapí. Jediné co by stálo za povšimnutí jsou opět ty krásné a vnadné holky, které ukazuj své přednosti na počkání, ale to už taky moc neoslní. Jedna hvězda je za pár vtipných momentů, ale moc jich nebylo a převládali spíše ty trapné a především nechutné. Tohle už mě nebaví. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Klasický americký film o partii stredoškolákov, ktorí si vyrazia na výlet a tentokrát idú navštíviť vysokú školu. Opäť stará známa dookola prehrávaná pesnička o partii machrov a tých druhých, menej obľúbených. Film celkovo na mňa urobil dosť nesympatický dojem, už len herecké obsadenie je mi dosť nesympatické. Väčších looserov ani nájsť nemohli. Vo filme sa nájde zopár vtipných momentov, lenže tých trápnych až odporných je viac. ()

james11 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem měl doporučení od kámoše, a tak jsem docela čekal srandu... Ale bohužel jsem asi čekal příliš mnoho scén, kde bych se zasmál moc nebylo, a děj nestál za nic... 2 hvězdy dávám jen proto, že mám ještě v paměti disaster movie a tomu jsem dával hvězdičku. Myslím, že hodina a půl se dá strávit mnohem lépe. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Väčšina scénok bolo natočených v areáli univerzity v Tulane (New Orleans) a Grace King High School v Metairie v januári 2007. (misterz)

Reklama

Reklama