Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (424)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na tohle by asi i Jar Jar řekl:"Fujky." Takže ještě jednou, hezky popořadě. Lucas vymyslel obrovský kult původní trilogií. Vytvořil mytologii a galaxie, ze kterých se dá těžit ještě spoustu let a těžit se bude. Pak si řekl, že to celé dodělá. Natočil novou trilogii...nablýskal jí. CHYBA! Namontoval na ní "hezčí" herce. CHYBA! Udělal z Jediů větší frajery. CHYBA! Místo dialogů narval akci. CHYBA! A vše se snažil namontovat do hlav mladších divaků. CHYBA! Inu, neudělal toho zrovna moc dobře. Jelikož původní trilogii fanaticky miluji, odpustil jsem mu hodně a i v té nové si něco našel. A co Lucas na to? Vypustil Klonové války, kde vše, co udělal špatně ještě zdvojnásobil. Ono je to svižné, ono je tam spousta postav z původní trilogie a plusy se opět najdou. Jenže! Star Wars nejsou o trapných vtipech droidů, Star Wars nejsou o "hláškách". Na druhou stranu, mečů je tam dost a příběhově je to lepší než nepovedená dvojka a hlavně, kdyby neexistovala původní sága, je to popkornovka dobrá. Jelikož všichni tvrdí, že seriál je daleko lepší, dám tomu ještě šanci. Nehledě na to, že i takováhle blbinka stačila, abych propadl zase mánii. "Nedobré je toto." řekl by starý Yoda. 2 a půl. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška nové trilogie utrpení, pro uctívače původní trilogie pohřeb se vším všudy. Lucas je s konečnou platností senilní, jeho universum páchne infantilností a já se klepu radostí, že jsem tuhle stominutovou zhůvěřilost ve zdraví přežil. Lucas a spol. totiž překonávají sami sebe, když dokáží na celovečerní animované ploše představit minimálně dvě postavy, otravnější než Jar-Jar Binks a naservírovat příběh, který nejenže postrádá logiku, ale i atmosféru a "drajv" klasických Star Wars. Bitky jsou nudné, šermířské souboje smutně nedynamické a celé se to točí okolo hnusného červa, otravné padawanky a dětinského humoru z úst ukecaných separatistických droidů. Já že říkal, že je Epizoda I špatná? Oproti tomuhle je to dílo boží. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8,5miliónaTržby USA $35,161,554Tržby Celosvetovo $68,282,844Tržby za predaj DVD v USA $22,818,761 //počet predaných kusov 1,328,535║ Animačne sa to pohybuje od priemeru až k otrasu, čo je fakt nepekný prehmat a za čo asi môže aj ten mini rozpočet ako pre film bez ambícií, neviem aký malo vôbec význam vytvárať takéto takmer zbytočné spojivo medzi celovečernými filmami, /40%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Lucas už opravdu nic nového nevymyslí a po zbytek života bude ždímat své Star Wars. Tentokrát nám přináší animovanou verzi odehrávající se mezi II. a III. Epizodou. Nutno podotknout, že i když by animace nemohla konkurovat PIXARu ani v jeho začátcích a všechny postavičky vypadají jako ze dřeva, po celou dobu jsem se velice dobře bavil. Takřka celý film je jedna velká bitva a pořád se něco děje, takže divák ani nemá šanci si uvědomit jak moc je příběh plytký. I když jsem psal, že animace je velice slabá bitvy nevypadají vůbec špatně a když si k tomu připočtete všechny zvuky známé z předchozích Star Wars je radost to sledovat. Trochu zamrzí, že o hudební doprovod se nepostaral mistr Williams a kromě úvodní znělky zde chybí všechny známé motivy. Celkově to je strašně infantilní, vizuálně nepovedené, bez příběhu ale zábavné a pokud milujete Star Wars není co řešit. ()

Ender66 

všechny recenze uživatele

Tento film je ďaľším dôkazom toho, že niekedy naozaj JE lepšie keď autor niečoho veľmi dobrého tesne po jeho dokončení zomrie (každý z Vás nech už si doplní preferovaný druh smrti). Pri pozeraní Clone Wars som trpel podobne ako pri Episóde 1. Je to takmer tak detinské (všetkých čo si myslia, že je malý Hutt zlatulinký ale upozorňujem, že z neho vyrastie bezcitný mafiánsky šéf ktorý bude mať na svedomí tisíce nevinných životov:)), postavy sa správajú skoro tak demetne a dialógom do dokonalosti Epizódy 1 tiež veľa nechýba. Akurát Ahsoke sa jej priblblosťou podarilo prekonať akéhokoľvek Jedia kdekoľvek inde. 6/10. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • S celosvětovým výdělkem 68,3 milionu amerických dolarů se v době promítání filmu jednalo o nejméně výdělečný celovečerní film ze série Star Wars. (KGBelik)
  • Film bude prvým animovaným Star Wars filmom premietaným v kinách. (klayman)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama