Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Tlusťoch hrdinou + jako bonus získá kočku po svůj bok! Asi dva vtipné momenty a stejný počet úsměvných, tak nějak stravitelný soundtrack a hlavně Kevin James, který prostě není dobrý komik a už vůbec ne scénárista. Přitom nápad na akci v obchoďáku se mi nejeví špatně, ale ta banda übertrapných záporáků, ho posílá do kopru dříve, než se mi stačil zalíbit. Rád bych se ještě zastal Stevea Carra, který očividně dělal,co mohl, ale z hovna bič ještě uplést neumí. Nikoho neurážející, slušně natočená, ale bohužel málovtipná komedie s díky bohu přežitelnou délkou... 30% PS: 140 mega?! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nehrát Paul Blarta Kevin James, jeho dívku snů Jayma Mays a hlavního padoucha Keir O´Donnell, šlo by o jen těžko stravitelný průser, kde by trapnost triumfovala ve všech ohledech a nesnesitelnost a hloupost by gejzírem tryskala z každého záběru, z každého slova, každého činu. Skutečně, už dlouho ale nepamatuji, že by opravdu jen casting tak vytrhl trn z prdele zbytku filmu, který by byl jinak vážně čistým odpadem. Ústřední sympatické trio ale působí naštěstí skutečně tak příjemným a zábavným dojmem, že jsem dokázal ten mizerný zbytek jednoduše ignorovat a častokrát přivřít oči i nad takovýma kokotinama, až jsem sám sebe překvapoval, co ještě všechno dokážu snést a tolerovat. Takže zápletka tuctová, mdlá, nenápaditá, prostředí o ničem, ovšem ze všeho nejhůř dopadl samotný humor, kdy vychází na jednu úsměvnou scénu pět nudných a pět vyloženě trapných, a o nějakou vyloženě zábavnou tu nemá divák pak šanci ani zavadit. Celé mi to navíc přišlo úplně šíleně naivní, a poslední třetina je pak už jen doslova bezednou studnicí nesoudnosti a nefunkční praštěnosti. Přes všechny ty opravdu silná negativa ve mně ale zároveň vystrkují růžky i jisté pocity spokojenosti a uvolněnosti, ikdyž tedy nevím, jak toho tvůrci dosáhli, já jsem z toho celého filmu ale prostě jednoduše v rozpacích, a vůbec nevím jak ho mám hodnotit. Asi tedy ale jako průměrnou, sympatickou idiotinu. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Je to tak prastene na hlavu, ze niektore komicke situacie boli trapne, ale nasli sa tam aj take, na ktorych som sa nasmial, teda cakal som od tohto filmu blbost, ktorej dam mozno jednu hviezdicku, ale nastastie az take zle to nebolo. Prva polovica filmu bola slabsia, ale druha prepadom galerie ma bavila o nieco viac. Bolo vidiet, ze sa pri natacani asi vsetci bavili a pomahal im k tomu aj skuseny Adam Sandler, ktory je pod filmom podpisany ako jeden z producentov, takze zalezi od vas, ci mate na takyto typ komedie zrovna chut... 27.07.2010 ________ Kevin James - (Paul Blart) +++ Jayma Mays - (Amy) +++ Keir O´Donnell - (Veck Sims) +++ Raini Rodriguez - (Maya Blart) +++ Shirley Knight - (Mama) +++ Stephen Rannazzisi - (Stuart) +++ Peter Gerety - (Brooks) +++ Produkcia: Kevin James, Adam Sandler +++ Hudba: Waddy Wachtel +++ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, ve které tlouštík Kevin James hraje ňoumovitého dobráckého "losera", kterým by byl pravděpodobně navždy, nebýt toho, že právě přepadli obchodní centrum, ve kterém je hlídačem. A dál už to znáte. Po vzoru Smrtonosné pasti a všech podobných filmů se padouchům postaví neohroženě na odpor, zlikviduje jejich početnou skupinu a získá si i srdce milované Amy (Jayma Mays). Nechybělo by mnoho a mohlo by se to zvrtnout v pěkný trapas, ale Kevin James to ustál. Najdou se i scény originální, a těch vyloženě trapných je minimálně, ačkoliv se jedná o akční komedii z produkční dílny Adama Sandlera, je to celkem umírněná až seriozně podávaná komedie. Zkrátka nuda se tím dá zabít spolehlivě. 50% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s komedií stejného ražení Zevlovat a prudit, sice Kevin James není tolik nekompromisní, nadruhou stranu looser v jeho podání je daleko sympatičtější a působí upřímněji, než-li úchyl Setha Rogena. Jistě, ani jeden z filmů si nezaslouží doporučení, pokud by však někdo přeci jen trval na blbosti z prostředí obchoďáku, pak o pupek vítězí právě komik, humorem výrazně ovlivněný přátelstvím s Adamem Sandlerem. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)
  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama