Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (272)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle fízl ze sámošky byl vypatlanej jak štoudef. A nejhorší je, že svojí demencí byl občas i vtipnej. Celkově ale přemýšlím, jak je možný, že Adamovi Sandlerovi tyhle komedie jdou na odbyt, protože na nich není skoro nic dobrýho kromě toho, že nějaké soukromé televize vyplní pár hodin nezajímavýho času zrovna takovými kravinami. Nenechte se zmást, Sandlera mám rád. Jen úplně nerozumím té jeho myšlence produkovat dobré, průměrné a špatné filmy. A co víc mě zaráží, že mu tyhle průměrné komedie ještě k tomu vydělají.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $146,336,178Tržby Celosvetovo $185,904,750Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,735,533 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $56,774,124 //počet predaných kusov 3,429,821║ Do prázdna vykonštruované scenáristické vákuum nedovoľuje filmu dať viac než niekoľko zábavných scén, ináč to je čistý paškvíl, fakt jediné šťastie že sa niekoľko scén vydarilo. /55%/ ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát jen 3 ***, ale nemohu, měl bych pak výčitky. Je pravda, že je to průmerná komedie na jedno podívání, ale já jsem si jí užil a příjemně jsem se u ní pobavil.Taky mám radost, že byl film komerčně úspěšný. Jde vidět, že i dnes může uspět film, který se de-facto odehrává na jednom místě, a takové filmy já mám prostě rád, (viz. třeba Gauneři, Telefonní budka, Sniper, Smrtonostná past nebo Flákači). Stačí prostě jen aspoň trochu kvalitní scénář. Dávám 4 **** i když vím, že už se na film asi podruhé nepodívám, ale rád si dám premiéru v TV. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Waddy Wachtel: 1. Frankenstein ,2. Mr. Blue Sky ,3. Hark! The Herald Angels Sing ,4. O Tannenbaum ,5. Ding Dong Merrily on High ,6. We Wish You a Merry Christmas ,7. I Can't Hold Back ,8. Take It on the Run ,9. Runaway ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Samozrejme je to kravovina, nic jinyho jsem ani necekal, ale pobavit to dokaze, hlavne diky Kevinu Jamesovi. Ten sice nepatri mezi komedialni elitu, ale je tlustej jak dobytek a ve spouste foru mu to pomaha. Prvni pulku je film vicemene o nicem, pouze saskujici James, kterej kazdou chvily neco posere a snazi se sbalit kocku z obchodaku. A je to paradni zabava. Druha polovina filmu uz je o prepadeni obchodaku a parodii na Smrtonosnou past. A tady film lehce ztraci, sice se tu furt najdou paradni fory, ale obcas taky nejaky to hluchy misto a jakmile se zacnou brat pri nejaky akci tvurci trochu vazne, tak uz to neni ono. Ale jako takova blbina se sympatakem v hlavni roli na jedno skouknuti to poslouzi dobre a slusne pobavi. Lepsi 3*. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Paul Blart má skvělý rozjezd, ale pak bohužel sklouzne do průměrný zábavy. I v tý jsem se ale párkrát dobře zasmál. Kevin James je jako tenhle obtloustlý dobrácký snažílek opravdu výtečný a sympatický, jen mu dát k dispozici záživnější scénář. (P.S. lupič vousáč, to je sama legenda skateboardingu Mike Vallely) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Aktivní blbec byl vždy horší než třídní nepřítel a takový Paul Blart by u policie jistě udělal zářnou kariéru pochůzkáře. Tedy kdyby vážil o metrák méně, kdyby nebyl přesvědčen o své neomylnosti a kdyby dokázal správně odpovědět na otázku, jakou barvu má bílý kůň. Takhle hrdě nosí uniformu bezpečnostní služby a všem v obchoďáku dává jasně najevo, kdo je tady šerif. Já jsem se u toho pobavil o něco méně, než by se z daného tématu dalo vytřískat, ale sebevražedná aktivita hlavního hrdiny byla místy hodně zábavná. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Náhodou zábavný, Paul Blart je takovej správnej hodnej ňoumovitej akční strážce, příběh neni přímo vrchol stupidity, aby nějak kazil zábavu a závěrečná akce, za vychytávek hraček a převleků, je prostě skvělá, navíc Paul Blart je naprostej mega mistr na tom vozítku Segway na kterým vždycky jezdí tlustý Němci ve Stromovce ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně rád bych dal téhle infantilní celovečerní reklamě na Segway aspoň jednu hvězdičku za spolehlivě rozkošnou Jaymu Mays, ale nejde to. Scénář spíchnutý za odpoledne za sledování SMRTONOSNÉ PASTI, zasmál jsem se jen když se Blart ožral, po akční stránce to nenabízí už vůbec nic. Že to tak zabodovalo u amíků přičítám jejich mallové kultuře, u nás to naštěstí prozíravý distributor odlifroval rovnou na dvd. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Kríza začiatkom roka nedopadla len na finančný sektor, ale spravila šarapatu aj vo vypúšťaní kvalitných filmov do kín, inak si nedokážem vysvetliť, prečo sa takáto blbosť stala jednou z najúspešnejších komédií v amerických kinách začiatkom roka. Ono jedno vysvetlenie je jasné: americká konzumná spoločnosť začína trpieť stále väčšou demenciou, našťastie tá našich distribútorov obišla aspoň v tomto prípade a tak som si nemusel trieskať hlavu stenu po zaplatení ďalšieho zbytočné vstupného. Ale inak sa to dalo predýchať. 35%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Je to tak prastene na hlavu, ze niektore komicke situacie boli trapne, ale nasli sa tam aj take, na ktorych som sa nasmial, teda cakal som od tohto filmu blbost, ktorej dam mozno jednu hviezdicku, ale nastastie az take zle to nebolo. Prva polovica filmu bola slabsia, ale druha prepadom galerie ma bavila o nieco viac. Bolo vidiet, ze sa pri natacani asi vsetci bavili a pomahal im k tomu aj skuseny Adam Sandler, ktory je pod filmom podpisany ako jeden z producentov, takze zalezi od vas, ci mate na takyto typ komedie zrovna chut... 27.07.2010 ________ Kevin James - (Paul Blart) +++ Jayma Mays - (Amy) +++ Keir O´Donnell - (Veck Sims) +++ Raini Rodriguez - (Maya Blart) +++ Shirley Knight - (Mama) +++ Stephen Rannazzisi - (Stuart) +++ Peter Gerety - (Brooks) +++ Produkcia: Kevin James, Adam Sandler +++ Hudba: Waddy Wachtel +++ ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kevin James je zábavný a hlavního hrdinu díkybohu nehraje jako otravného trotla, ale jako příjemného citlivého smolaře a dobráka od kosti se smyslem pro zásady. Navíc má štěstí na sympaticky roztomilou Jaymu Mays, se kterou mu to herecky velmi pěkně klape. Potud dobré. A vlastně ani nápad udělat z druhé poloviny snímku variaci na Smrtonosnou past není vůbec špatný. Jenže humor v téhle části filmu se bohužel stává jaksi trapnějším a nezajímavým, a to vinou nesmírně nezábavně nablblé lupičské bandy. Škoda, mohla to být vyloženě odpočinková záležitost. Dvě a půl hvězdičky. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná a vtipná komedie, která rozhodně má co nabídnout a u které se divák jako já zasměje opravdu mnohokrát. Ano, možná to zafunguje jen na první zhlédnutí, ale aspoň to funguje, humor je příjemný, není nějak extra vulgární a hlavní hrdina je roztomile neohrabaný, až je vlastně velmi milý a sympatický. Ta story o jeho manželce, která si ho vzala jen kvůli zelené kartě, ta mě totálně dostala, a ta jeho dcerka, to prostě bylo dokonalé. Zkrátka tahle komedie je promyšlena do těch nejmenších detailů a hned od začátku jsem z filmu nemohl spustit svůj zrak a královsky jsem se bavil. Navíc místo, kde se film odehrává, je naprosto originální a velmi vhodné k účelům tohoto filmu. A ani mi příliš nevadí, že se z toho nakonec stává akční honička, protože i během ní si film zachovává další super humor a celé je to prostě jedna ohromně vtipná komedie, která funguje a která pobaví, a o to zde jde. V hlavní roli exceluje Kevin James a potěšil i Adhir Kalyan, kterého znám ze seriálu Mimoni v Americe. Prostě když to zkrátím, tak jsem velmi rád, že jsem tuto komedii viděl a že jsem s ní mohl strávit svůj čas, protože to za to skutečně stálo. Nevidím důvod šetřit s hodnocením, komedie mě pobavila, splnila svůj účel, a proto jí s radostí napálím velmi solidní čtyři hvězdy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrná komedie o jednom obtloustlém hlídači v obchodním centru. Hlavně v první půlce je to neskutečná nuda, ve který se vtipy točí jenom okolo toho, jak je hlavní hrdina tlustej a nesmělej. V druhý půlce se to zase snaží hrát tak trochu na Smrtonostnou past. To je místy sice docela smutné, ale u pár míst jsem kapku dobrého nápadu našel (za zneškodnění nepřítele solárkem by se imho nemusel stydět ani Bruce). Jinak je to ale fakt docela nuda, kterou docela dobrej Kevin James sám utáhnout nemůže. Možná, že kdyby se toho ujal lepší režisér (Steve Carr má za sebou fakt hrůzostrašný filmy), tak by to dopadlo mnohem líp. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film začíná jako komedie o nešikovném policajtovi, který má v životě trošku smůly a teď momentálně řeší lásku v obchodním centru, kde pracuje jako ochranka. Tímto k první půlhodině snímku. Další část už nápadně připomíná Smrtonosnou past. Osobně Kevina Jamese moc nemusím. Jeho hlášky jdou dost mimo mě. Tady hraje sympaťáka, kterému člověk upřímně fandit musí. Mé hodnocení se zaseklo na dvou hvězdičkách a celkově mě nejvíce potěšila hlavní píseň, která je mimořádně chytlavá. "I Can't Hold Back" - skupina Survivor, která má na svědomí největší hity z Rockyho. Ta hitovost je znát! 45% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie se povedla. Nevidím důvod, proč tomu dávat nízké hodnocení. Hodně vtipných momentů, které jsou okořeněné akčními scénami. :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Taká povedzme "komédia" o chlapíkovi z bezpečnostnej služby v jednom supermarkete, ktorý celý obchod bráni sám pred útokom zločincov, ktorí potrebujú bezpečnostné prístupové kódy ku kreditným kartám. Film je to miestami naozaj nudný, niektoré scény sú dokonca trápne. Ono samo o sebe je sprostosť, aby stokilový sbskár bránil celý supermarket. Kevinovi Jamesovi nepomohly ani sympatické fúziky. Takže tu máme zase jednu trápnu komédiu s nudnými scénkami. Kedy už niekto toto pochopí a prestane natáčať také nezmysly. Fakt nuda a hneď na začiatku viete, ako to približne skončí. Za mňa hovorím - strata času. Neviem pochopiť ako sa práve môže pripravovať druhý diel. Niekto asi dostal dobrý nápad na 2 - 3 scénky. Tak uvidíme, či to bude vôbec stáť za odpad!. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Paul Blart ukázal, že k natočení Smrtonosné pasti 5 není třeba Bruce Willise :) Super filmek pro volný čas, který mě pobavil ve všech směrech. Je v něm i kus romantiky, především velká soda humoru a víc než dostatek opravdu... spektakulární akce. Jasně, kasovní trhák by z toho být nemohl, ale upřímně moc nevím, čím by se dal Paul něčím vylepšit. Leda tím, kdyby přišel i Bruce :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšia komédia, kde pobaví naozaj iba máločo. Navyše ide o typický príklad už hodne vychodenej dejovej línie komédií s Kevinom Jamesom. Dá sa to zhrnúť do vety: "Ako tučnučký ale zato dobručký looser k šťastiu prišiel, pričom zistil, že vlastne nie je looser ale hrdina, a ešte pritom získal aj srdce spanilej devy." Niečo podobné ako sme mali možnosť vidieť napr. v Zoošetrovateľovi (2011) alebo v Profesorovi v ringu (2012). Zabaviť sa na obrázkoch trochu dá, ale nečakajte žiadne zázraky. 40/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, ve které tlouštík Kevin James hraje ňoumovitého dobráckého "losera", kterým by byl pravděpodobně navždy, nebýt toho, že právě přepadli obchodní centrum, ve kterém je hlídačem. A dál už to znáte. Po vzoru Smrtonosné pasti a všech podobných filmů se padouchům postaví neohroženě na odpor, zlikviduje jejich početnou skupinu a získá si i srdce milované Amy (Jayma Mays). Nechybělo by mnoho a mohlo by se to zvrtnout v pěkný trapas, ale Kevin James to ustál. Najdou se i scény originální, a těch vyloženě trapných je minimálně, ačkoliv se jedná o akční komedii z produkční dílny Adama Sandlera, je to celkem umírněná až seriozně podávaná komedie. Zkrátka nuda se tím dá zabít spolehlivě. 50% ()

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama