Reklama

Reklama

Pavouk

(festivalový název)
  • Austrálie Spider

Obsahy(1)

Jak se říká: je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko. Cena diváků z ročníku 2007 a Zvláštní uznání na festivalu v Sundance 2008. Nash Edgerton je režisér, scenárista, střihač, producent, herec a kaskadér. Natočil sedm krátkých filmů, které získaly několik cen, a právě dokončuje svůj celovečerní debut. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (139)

havLord 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film je jako zběsilá jízda po emocionální horské dráze, jaké jsou k vidění v USA zábavních parcích. P.S.: Šadvele, nikdo taky netvrdí, že to má být nějaký RL video. Není to ani fejk... je to prostě (ne)obyčejný krátký film, víc ani prd... P.P.S.: heil Igi, trochu si uprav tu svoji statistiku (o který dí Svěrák pravdu), jsi přece numero osmo... ;-))))) ()

Palvinie 

všechny recenze uživatele

Těchto 9 minut dramatu mě dostalo víc než kdejakých mitut 180. Ze začátku to vypadalo na ohromnou nudu, ale scéna v obchodě mě probrala. Je až neuvěřitelné, co dokáže "sranda" a strach z malého zvířátka. Musím také uznat, že úplný konec jsem opravdu nečekala a u titulků jsem seděla s otevřenou pusou. Pecka kraťas! ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Po smiechu býva plač. Film o tom, že aj dobý úmysel sa môže zvrtnúť tak, ako by si to človek hádam ani nevymyslel. Film jednoznačne odkazuje na to aby sa za volantom venovalo len šoférovaniu. Film je postavený na tom istom princípe ako všetky tie vyľakávacie videá: minútu, dve ide auto krajinou a naraz vybehne nejaký netvor. ()

bctpeyhon 

všechny recenze uživatele

Trošku příběh ze života, nebo minimálně varovný snímek pro podobné srandisty, jako tady byl herec, a zároveň režisér, Nash Edgerton. I tohle se může stát lidem, kteří nesnáší pavouky a lidem, kteří si z nich chtějí vystřelit. Podle názvu a podle toho, že spolujezdec něco schovává do horní přihrádky, jsem tak nějak čekal, co se stane. Ale ten konec předpokládat už nešel. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

"It's all fun and games until someone loses an eye." - Mum - // Krátkometrážny / Akčný / Dráma / Thriller? Hmmm, z počiatku som sa nemálo divil, čo na tom vidia ostatní, ale, hoci sa budem opakovať, za tie dva čiernočierne momenty zvyšujem hodnotenie. Život je sviňa a... škodoradosť sa nevypláca. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama