Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta mladých teenagerů se společně utáboří u osamělé farmy, kde žije pouze pár osadníků. V odlehlé lesní kůlně naleznou táborníci skříňku se sbírkou krátkometrážních snímků, které si pustí na promítačce u filmů uložené. Filmy vypadají jako snuff (někdo na nich mučí a vraždí mladé kempaře), ale hrdinové to pokládají pouze za dobrý trik. Později však začnou nabývat dojmu, že filmy jsou opravdu reálné ... V tu chvíli je jim v patách již šílený maniak a chystá se z nich udělat další "hlavní hvězdy" své zvrácené sbírky. Jedná se o velice brutální a násilný horror z okrajové odnože horrorů zvané explotation. (Flipnic)

(více)

Recenze (119)

blitzer 

všechny recenze uživatele

Vyloženě amatérský horor, ovšem evidentně od fanoušků pro fanoušky. Nízkorozpočtovost z toho kouká skutečně každým coulem, takže netřeba hledat něco jako originální scénář či kvalitní herecké výkony. Na druhou stranu gore efekty jsou na špičkový úrovni (až to chvílemi i diváka zabolí, obzvlášť pány). Bohužel začátek byl pomalejší a i později jsem se chvílemi nudil, takže dávám pouze průměrný hodnocení. Jo a hraje v tom Pecina :-) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nízký rozpočet tu jde sice znát, ale kupodivu to příliš nevadí. První půlka se dost vleče, ve druhé už krev teče nebo rovnou stříká na všechny strany. Pár záběrů je neskutečně brutálních (vykastrování jednoho z hrdinů) a když přijde na řadu velké kladivo, kosti křupou tak nahlas, že to bolí i vás. Pro příznivce drsných exploitation snímků jistě zvrácená zábava, pro ty náročnější - díky nulovému ději a stupidnímu chování u většiny postav - to bude spíš dlouhé utrpení. Mě se to ale líbilo. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Fuck, it´s not working! Gore scény ´sou opravdu výtečné (pukající CGI varle), jen, jak se tak zdá, tvůrci na nich vypiplali veškerý svůj rozpočet. Prvotní lacinost, která ze začátku nahrávala celkové syrovosti, se začne postupně prohlubovat a podkopává filmu nohy vetší měrou, než děravý scénář. Neustálá přítomnost stínu kameramana, mizerný zvuk a projížedějící auta v pozadí tam "hluboko v lesích" taky doslova serou a nezachrání to ani nálepka low budget. Taky mi tak nějak unikl význam onoho vylučovacího prvku, který provází prakticky celou první polovinu. Čekal ´sem víc, mnohem víc... ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Príbehovo to naozaj viazne ako tu väčšina vraví = nič extra, typická partia teenagerov sa vydá stanovať do lesa, tak čo už len sa môže stať. Ale štýl, akým boli zabití, filmu pridalo na kvalite, preto už len kvôli brutálnym vyvražďovačkám dávam 4*. A k tomu ešte typický tlstý psychopat a na začiatku a na konci skvelo hodiaca sa priam šialená hudba. ;) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Film mi doporučil jeden moc prima uživatel, kterýho tak svým hovnocením zklamu, naseru a je dost možný. že mě prokleje, zahrabe v lese a nebo, což je pro každýho zdejšího člověka prý nejhorší, mi odebere bod. Tak a teď mě polila větší hrůza než za celou dobu sledování tohohle paskvilu. Já a přijít o bod? Nééééé...Tak a teď vážně, fakt někdo řešíte body? Já ani nevím kolik jich mám. Ale potom, co mi v poště přišla žádost bod za bod a po odmítnutí následovalo hysterický nadávání jaká jsem to nechápavá a krutá píča, sem si uvědomila, že někomu na nich asi záleží. No mně záleží max na tom, aby mi můj kámoš uživatel prominul, že jsem film nedokázala ocenit a vzhledem k tomu, že jsem mu ještě velmi nedávno poplivala Očistu, tak to skoro vypadá, že to dělám naschvál. Nedělám. Fuckt ne, dokonce jsem naopak smutná, že tenhle horor nemůžu vychválit páč jsem si chtěla po Očistě zvednout náladu a ono zas hovno. K filmu - Tlustej potrat v helmičce, díky který vypadá jak retardovanej čmelák, vraždí podobně retardovanou skupinu jako, že klaďasů. Z komentářů tady jsem čekala pořádný maso ze kterýho mi bude na blití, no na blití mi sice bylo, ale rozhodně z jinýho důvodu. Jestli chcete gore, dejte si Studenou rybu a tím myslím film a ne, aby jste se vrhli na ledničku a začli žrát třeba uzenou makrelu. Jako bonus se ve filmu nevyskytuje ani jedna jediná zasraná postava, který by se dalo alespoň trochu fandit a tak jsem si přála ať prostě všichni klaďáci chcípnou včetně toho Pučmeloucha co je morduje. Což se stalo. Paráda, alespoň něco, co můžu vyzdvihnout. Plus ty kozy byly fajn. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je natočen na motivy skutečných událostí. Z kempování v horském městečku Halcyon Ridge se tehdy nevrátilo 5 lidí. (Matysek__k)

Reklama

Reklama