Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1966 vysílala v Británii populární hudbu jen veřejnoprávní BBC a to jen asi půlhodinku denně. Proto vznikly pirátské stanice, které hrály 24 hodin denně. Aby unikly sankcím, vysílaly z lodí v Severním moři, jež kotvily mimo výsostné vody Británie. Jejich počínání se však nelíbilo vládě. Trnem v oku jim bylo především Rádio Rock. Posádku tohoto nejzábavnějšího plavidla poznáváme společně s teenagerem Carlem, kterého tam po vyhození ze školy poslala jeho svérázná matka na převýchovu ke kmotrovi Quentinovi, jenž pirátskému rádiu šéfuje. Carla čeká drsná životní lekce, vedená těmi nejlepšími pedagogy - americkým hudebním fanatikem, zábavným moderátorem Davem, playboyem na plný úvazek a dalšími rozhlasáky, kteří jsou všechno, jen ne normální. Miluje je celá Británie s výjimkou ministra Dormandyho, zodpovědného za rozhlasové vysílání. Ten je schopen čehokoliv, jen aby tyhle kacíře umlčel. (TV Nova)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Obcas najdem starsi film o ktorom som nikdy nepocul a ktory ma uplne dostane, tak ako aj tento. Na toto by som kludne isiel aj do kina a to aj viac krat.

dawsoo

dawsoo (hodnocení, recenze)

.....Dělám si srandu .... Jdem na to!!!!!  

Kdo má rád muziku, nemůže ten film nemilovat. Za mě *****  Za ten obří proud pozitivní energie.

Matt_Farrell

Matt_Farrell (hodnocení, recenze)

Ako komédia je to slabé. Ako dráma málo pôsobivé. Dá sa to brať iba ako spomienka na šesťdesiate roky.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Blz2g: souhlas, a ještě scénář, režie, herecké výkony, střih, zvuk a kamera.

grimmen

grimmen (hodnocení, recenze)

Bay_watch: za celý film klátil maximálně 5 holek a né v jeden moment

judas p

judas p (hodnocení, recenze)

Ano, tohle je přesně film pro mne. Úžasná plejáda herců a hudby. Nakažlivá nálada na rock všech možných barev a stylů. Přímo vražedný patos, který vás stejně dostane a spolkneto ho i s navijákem. Marná sláva, Richard Curtis je v současnosti pojem a na cokoli sáhne, se promění v čisté zlato. Z geniálního scénáristy se stal i geniální režisér.

Licora

Licora (hodnocení, recenze)

Ahoj, nevíte prosím někdo, jak se jmenuje ta melodie (nebo z jakého ještě jiného filmu je), která hraje ve scéně, kde se jeden po druhém rozhodnou, že budou vysílat i po ukončení rádia? Časově je to zhruba od 1 hodiny a 28 minut. Moc díky!

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

jaktože ten kluk klátil v jednu chvíli víc holek než já za celej dosavadní život?

o-wick

o-wick (hodnocení, recenze)

Luxusní film, kde se opravdu vcítíte do role hlavních hrdinů :-) 90%

Ryan97

Ryan97 (hodnocení, recenze)

Zklamání, od režiséra Lásky nebeský sem teda čekal mnohem víc .. Zábavné to místama je, ale ne natolik, abych dal nadprůměrné hodnocení .. Chtěl jsem tedy dát 3*, ale ta trapná poslední půlhodinka alá Titanic to zazdila .. Takhle jen za 2* ..

Helmut02

Helmut02 (hodnocení, recenze)

Ja to proste nechapu. Curtisovi filmy by nemely byt zadny zazrak, ale proste funguji. Normalne by me ani nenapadlo se na podobny film podivat. Jenze clovek z nich ma strasne prijemny pocit. Platilo to uz u Love Actually a plati to i tady. Castecne si to vysvetluji hereckym obsazenim, ktere by si americky film nemohl dovolit. Ale to bude jenom cast uspechu..no nevim, je to podobna zahada jako bermudsky trojuhelnik.

Druby

Druby (hodnocení, recenze)

pro mě jeden z nejlepších snímků letos, vážně sem se bavil.. a bonusy na DVD9 jsou neméně kvalitní..

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Nejak začína pribúdať filmov typu: "Skvelý trailer, pútavé zábery, srandovné hefty... " človek sa teší či už do kina alebo na DVD verziu... zrazu sa konečne dostanete k tomu aby ste si film mohli pozrieť, ale okrem tých pár srandovných záberov z traileru alebo pár vtipných hlášok počas celého filmu zistíte, že film neni až taká "pecka" ako to autori propagovali. A práve toto na filmároch neznášam, a práve toto sa mi stalo aj u filmu "Piráti na vlnách". Celkovo nehodnotím film zle, koncepcia dobrá, aj myšlienka aj ztvárnenie, aj výkon napr. Philip Seymour Hoffmana- ktorého som si obľúbil hlavne kvôli jeho skvelej roli sluhu vo filme Big Lebowsky... ale celkovo som bol sklamaný, že tento film s veľkým potenciálom vo mne vyvolal nechuť pozreť si film ešte raz, pretože som ho zaradil medzi priemerné. škoda, čakal som viac ! Možno je to aj tým, že som mladšia generácia, sám neviem...

RelaxMan

RelaxMan (hodnocení, recenze)

Původně jsem chtěl dát 3 hvězdičky , ale pak jsem se podíval na vystřižené scény z filmu , které jsou jako bonus na DVD a musel jsem dát nakonec hvězdičky 4 . Čekal jsem totiž od filmu vetší humor a trošku i větší úlet v moderování rádia , ale i přesto jsem se dobře bavil . Hodnocení : + námět / + dialogy / + herecké výkony , hlavně Rhys Ifans , ten mně baví snad ve všem ( nejvíc jako DJ Bulva v Klubu sráčů ),dále P.S. Hoffman a Bill Nighy / + Soundtrack / - délka filmu / - z filmu vystřihly skvělé scénky / - mohlo tam být víc humoru / - závěr filmu ala Titanic

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Americký trailer zabíjí ten film naprosto neuvěřitelným způsobem :D

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Prošel jsem vesměs všechny trailery a ani v jednom se neukázala ta scéna ve své vší nahotě. ;) I puritáni chodí do kina. Jo a ten název stojí vážně za starou belu.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

LOL, ty Američani jsou fakt kkti (a takový pěkný název to přitom byl)

A nechápu, proč to tam jde do kin půl roku po UK, teď už na to nikdo nebude chodit (čti: američtí distributoři jsou stejní kkti jako to čeští)

A zdá se mi to, nebo v tom traileru jsou ty holky v tom záběru (víme jakém) nějak víc oblečené?

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Předvánoční trh. Navíc na co déle čekat, když do kina už na to nikdo nechodí...

DareDeVill

DareDeVill (hodnocení, recenze)

Uzil si 7 rokov slavy, kedy mohol trtkat co sa len pohnulo.. no prisiel na to ze treba cash na zabavu a spomenul si ze ho volaju majstrom.. isiel do toho a vznikla tato picovina na nebesia volajuca...One small shit

BigDeal

BigDeal (hodnocení, recenze)

Neviete niekto prečo do soundrackového dvojCD nie je zaradený ani jeden song od Rolling Stones? A celkovo sa mi zdá, že tej hudby tam bolo viac než "len" na 2 CD.

Hydr0gen

Hydr0gen (hodnocení, recenze)

Casting je prostě za 12/10, avatary postav jsou neuvěřitelné. Bill Nighy hraje v něco podobného jako v Love Actually a je opět legendární a k sežární, Phillip Seymour Hoffman je totálně cool (nechápu jako mohl hrát v Capote - evidentně je prostě dobrej;)) Rhys Ifans.... Vtipy jako postava Marka, který moc nemluví, záchrana vinylů (viz. Mattyho komentář) atd... +film je prostě nabušený pohodovou atmosférou. Ve více lidech zaručená zábava, počítám, že sám u compu si to člověk tak neužije...

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Loď do ničeho nenarazila - vybouchl motor a udělal ďouru, protože byl ve špatném stavu, stejně jako celá loď. Moc dobrý postřeh ohledně zbytku posádky, to mi vůbec nedošlo :)

Javert

Javert (hodnocení, recenze)

Mrs.Vader: Však v pohodě, to jsem nemířil proti tobě ;-) Joe321: To jsi docela přesně vystih. Musí na ně být ta správná "psychedelická" nálada. Už jen ten zpěv je hodně zvláštní. Ale některé songy si rád pustím kdykoliv.

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Incredible String Band je podle mě dobrá hudba. Líbí se mi právě ta folkově orientální? stránka. Narazil jsem na ně kdysi při projíždění Woodstocku na Youtube. Pravda je, že pokud na ně nemáte náladu, lezou celkem na nervy:).

Mrs.Vader

Mrs.Vader (hodnocení, recenze)

Javert: jasně, já neříkám, že je špatná, nikdy jsem od nich nic neslyšela...

Javert

Javert (hodnocení, recenze)

Mrs.Vader: Incredible String Band je legenda acid folku a vzor pro mnoho jiných kapel. Album, které zmiňuješ je jedno z jejich nejlepších :-) Jinak ISB není kapela pro každého. Jejich songy většinou postrádají nějaký pevně daný rytmus, melodii,... Ale za zkoušku určitě stojí:-)

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Láska nebeská byla fajn, ale kam se hrabe na tohle. Curtis je ďábel.

Mrs.Vader

Mrs.Vader (hodnocení, recenze)

deska, kterou se snaží Bob zachránit, je "The 5000 Spirits or the Layers of the Onion" od "The Incredible String Band" (btw. někde sem četla, že Ralph Brown co hraje Boba sám tvrdí, že je to -awful album-:))

Ewey

Ewey (hodnocení, recenze)

úžasné....nevíte, co je to za desku, kterou zachraňuje Bob, Carlův táta hypík když se loď potápí?? takova ta barevná...:)

Související novinky

Philip Seymour Hoffman 1967 - 2014

Philip Seymour Hoffman 1967 - 2014

02.02.2014

Philip Seymour Hoffman, držitel Oscara za hlavní roli v životopisném filmu Capote, byl nalezen mrtvý ve svém newyorském bytě. Herec měl již delší dobu problémy s drogami. Před kamerou se začal… (více)

Herecké posily 2: Chlapi

Herecké posily 2: Chlapi

07.03.2008

My jsme vás varovali! Včera tady byla smršť ženského půvabu, dnes se budeme věnovat obsazování té ošklivější části herecké obce do rozjetých projektů. Ale nebudeme skrblit ani zajímavými novými… (více)

Láska rocková

Láska rocková

23.02.2008

I kdyby Richard Curtis už v životě nic nenapsal a nenatočil, do zlatého fondu kinematografie (a našich romantických srdcí ;-)) se už navždy zapsal scénářem k Čtyřem svatbám a jednomu pohřbu a hlavně… (více)

Reklama

Reklama