Vkusné, stručné, vtipné a vyhráli mí favorité, takže spokojenost. A Popelka Meryl s princem Colinem neměli chybu...:)(18.2.2012)

Díky BAFTAs za oprášení britského národního klenotu. Meryl ty trapasy snad přitahuje. John Hurt a Martin Scorsese určitě zaslouženě a další důvod proč zajít na The Artist.(12.2.2012)

Nejlepší moment kdy Colin nasazoval Meryl střevíček :D ne letošní bafta na pohodu, kam se hrabou glóby a podobný blbosti, byl jsem moc rád za Tinkera, Artist si to tak nějak zasloužil (i když toho vyžral opravdu hodně), a nominace a samostatnej spotlight byl věnován i Drive (a ten Fassbenderův short taky vyhrál tak aspoň něco). Stephen Fry skvěle uváděl a vybraně vtipkoval, cast byla dobře vybraná (Jackman s "Rusty" Crowe byli boží) a až na nějaké to zaškobrtnutí to působilo moc dobře(13.2.2012)

• zdeny99

Ankety se těžce hodnotí. Nedají se hodnotit vysoce ani nízce a já sám se tohoto trendu držím. Nikdy je zřejmě neohodnotím vysoce ani nízce. Téměř vždy jsou si velice podobné a tahle podobnost z nich dělá průměrný pořad, ačkoliv se snaží přijít každý rok s něčím novým. Tím samozřejmě myslím uvádění pořadu, rozhovory, učinkující a předávání cen. Ohledně ovlivnění hodnocení daného pořadu na CSFD se samozřejmě nedá v žádném případě započítávat fakt, kdo vyhrál jakou kategorii. Tahle skutečnost musí zůstat nestrannou na těchto webových stránkách.(25.2.2012)

Už len kvôli Fryovi. Ten najväčší džentlmen so zmyslom pre humor.(2.3.2012)