Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Do háje, já už nikdy nesednu do vlaku. Když ne film PŮLNOČNÍ VLAK, tak Train. Film byl skvělý, brutalní. Jediné co mě štvalo byla hrozná Thora Birch, kterou prostě nemůžu vystát. Přišlo mě jako by jí ta role vůbec nebavila. Ale co se týče brutálních scén..Ty byly skvělé. Perfektní horor. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Další variace na evropský humusáky aneb parta debilních amíků v čele s velehnusnou hlavní hrdinkou vs. stádo košickejch průvodčích z Ruska. Co se týče děje je to samozřejmě kravinka a postavy se chovaj jako hlupáci ale gore je na slušný úrovni a neurazí. Králem hororů na kolejích ovšem zůstává Midnight Meat Train. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Bože to bola chobotnica. Gore miestami skutočne dosť intenzívne a prostredie vlaku má niečo do seba skoro v každom horore (neviem prečo), ale veľmi veľa to ku dnu sťahujú amatérska réžie, nepresvedčivé, až pornografické herecké výkony (Thora, veď tebe bola po Americkej kráse predpovedaná neskutočná kariéra!!!) a scenár, ktorý len ťažko mohol byť ešte horší. Tento film produkoval Thorin otec. Bez komentára, práve som totiž odpadol. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Kvalitní zástupce novodobých kruťáren, který gore scénami vskutku nešetří. Příběh se točí kolem hrstky amerických atletů, jež jsou okolnostmi nuceni využít náhodnou nabídku svezení vlakem do Oděsy poté, co plánovaný spoj nestihli. Po úlevném pocitu, že se na ně usmálo štěstí, přichází velmi bolestné prozření. Snímek americké produkce opět vykresluje východní Evropu po svém. V tomto ohledu je srovnávání s Hostelem více než na místě. Ale vraťme se k vlaku do pekel, vlastně do Oděsy, kde zatím nic netušící skupinka sportovců v čele s Thorou Birch a svérázným asistentem trenéra hraje flašku. Thora umí hrát nejen výše zmíněnou flašku, ale je také velmi dobrá herečka, což již několikrát předvedla, takže ústřední postava je naprosto uvěřitelná a ani další postavy nejsou nijak křečovité a v jednoduchém příběhu působí naprosto přirozeně. Záporáci jsou správně slizcí a provádějí opravdu nehezké věci, kterých se kamera vůbec nebojí, takže si fanoušci gore přijdou opravdu na své. Prostředí špinavého rachotícího vlaku nádherně dokresluje velmi zábavná jatka, místy spojená se sexuálním násilím. Tvůrci mimo jiné do snímku fikaně propašovali i porci silikonů. Výsledný dojem je mlýnek na maso s nijak objevným příběhem, ale se slušnými herci a kvalitní řemeslnou stránku. Takže u mě v pohodě za čtyři hvězdy. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně hodně depresivní horor. Už jen díky těmhle filmům bych na Ukrajinu či do Ruska nikdy ject nechtěl a ještě k tomu vlakem, prostě z toho mám strach. Horory ve vlaku se moc často netočí, proto jsem za každý slušný rád. Skupina sportovců jede někam na závody, ale nastoupí do špatného vlaku. Kde se turisté stávají jen kusem masa k ukojení potřeb bohatých a nemocných lidí, který potřebují orgány. Celé je to sice od začátku jasné i kdo přežije. (prakticky vždy zůstane poslední holka) Co mě poněkud zarazilo,je jak i obyčejný cestující jsou naprosto neteční a nikdo nepomůže. Ani hlavní protagonisté nejsou zrovna moc sympatický. Docela by mě zajímalo, jak ty boháči se dostali k těmhle řezníkům. I celkem divné bylo jak ty lidi brutálně masakrovali a přitom je potřebovali na orgány. Spíš bych čekal že jim je v klidu odejmou a pak zabijou a dělat to za jízdy ve vlaku, musí být při nejmenším dost nepohodlný. Určitě tohle není film pro slabší povahy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)

Reklama

Reklama