Kšeft

Deal, The

Komedie

USA, 2008, 98 min

Jeff Beal

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $207,405(26.7.2010)

Co napsat - průměrná komedie, při které se moc nenasmějete, ale na druhou stranu se ani nebudete nudit. Asi nejvíc mě tu zaujala Meg Ryan a jedna ze tří hvězd je pro ní.(3.11.2009)

• Smok

Macy dobrý, Ryanová dobrá, ovšem každý osobitne. Spolu im tú filmársku dvojku, medzi ktorou by to malo zaláskovane iskriť, akosi neverím.(1.12.2009)

• mysiak

Nič svetoborné...Macy a Ryan lezú krkom..ich filmová kariéra ide dolu vodou..LL Cool J je proste vždy cool a zachraňuje tým málom situáciu..ináč veľmi slabé kvázi nejaká paródia na Hollywood a jeho život...(28.10.2009)

Film o filme a trabloch pri jeho natáčaní. William H. Macy, Meg Ryan predvádzajú svoj štandart.(29.1.2009)

No, aspoň som sa dozvedel prečo sa točia idiotské filmy...a naopak ako môže vzniknúť zmysluplný snímok......:o))...ale inak : niekedy dôvtipné inokedy utárané....**/***(4.7.2009)

Jako komedie mi to moc nepřišlo, ale výkon W.H. Macyho mě hodně mile překvapil, postavu kterou ztvárnil jsem záhy začal zkoumat víc a víc. Byla suprově podaná, tak zvláštně nesympatická, odpudivá. M. Ryan mě tentokrát příliš nenadchla, chyběla mi jeji mimika, kterou tentokrát nevyužívala, ale ještě se to dalo. Ostatní herecké výkony byly slabé a horší. Hlavně od LL Cool J jsem čekam mnohem něco lepšího, to co předvedl vypadalo skoro na kompars. Přesto přijde mi to průměrné, ale ne vyloženě špatné, takže zůstanu ve středu pětihvězdičkového spektra.(16.6.2010)

Výborný námět o zapomenutém režisérovi který se díky jednomu filmu za se vyvýší na společenském žebříčku.A že zde hraje Wiliam H Macy - můj oblíbenec dávám 70%(14.11.2010)

Tento film ma zaujal, hoci je nenapadny a dej je zvlastny...jeto priemerna komedia z filmarskeho prostredia. Davam tomu 4* hlavne preto, ze Macy jetu uplne neskutocny... fakt vyborny :D(1.11.2009)

Průměrná (ne)vtipná komedie z filmařského prostředí. Jinak ten film ujde.(6.7.2009)

Film který se strefuje do hollywoodu mnohem lépe než Tropická bouře,první půlka výborná válel sem se smíchy,konec trosku slabší ale celkově z toho vybruslil film lépe,než kdyby se hrál jen na blbinu.Příjemné překvapení(9.2.2009)

Průměrně vtipná komedie. Trochu moc ukecaná. A už by se konečně mohli naučit jak zní česká čeština :-)(14.1.2009)

Parádní komedoška z filmařského prostředí. Macy a Ryan, jak jinak, výborní.(4.8.2009)

Hvězdně obsazená hollywoodská satira na Hollywood, která se podle mě poněkud míjí účinkem.(23.7.2010)