Reklama

Reklama

My to nazývame fantáziou. Ony to nazývajú domovom. Reality šou o živote zakladateľa časopisu Playboy Hugha Hefnera a krásnych žien, ktoré ho obklopujú v jeho vile Playboy. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

masw 

všechny recenze uživatele

Zajímavý návykový seriál, hlavně díky Hefnerovým přítelkyním Holly, Bridget a Kendře. Ikdyž se občas zdá, že je spíš obsah seriálu pro ženy, playmates a nahota Hefových přítelkyň to naprosto vyvrací. Dost mě baví i hosté, třeba ve 4. sérii pornoherec Ron Jeremy, který pobízel jednu z Bunnies ať zavrtí kozama, ale Kendra byla taky dobrá, když ji učili chování ve společnosti a jak by se měla omluvit, když jde na toaletu. ,,Musíte říct: omluvte mě, musím si odskočit" a Kendra na to ,,Já prostě říkám jdu se vychcat." No někdy je to i vtipný. ()

Reklama

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete mi říct s vážnou tváří, že tohle je schopen někdo sledovat 4 serie, nebo kolik to už vlastně má? Připouštím viděl jsem jenom 3 díly a chce se mi zvracet. Osudy Hugh M. Hefner a jeho tří a někdy i více holek. tohle je prostě zvrácená show ve které se jednak neděje vůbec nic a jednak se tlachá o naprostých kokotinách. To, že prakticky všechny ženské v tomhle pořadu moc inteligence nepobraly raději ani nezmiňuji. Všechno se to točí kolem neustálých party, focení a užívání si evidentně velkého množství peněz. Prostě pořad který vás okrade o několik bodu IQ. Připouštím že na ty ženské se kouká dobře, ale poslouchat cokoli co řeknou to už je utrpení. Tohle si nic jiného než odpad jednoznačně nezaslouží. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Aký by bol asi svet bez MTV? A aký bez časopisu Playboy? Silikón už má svoju najväčšiu slávu dávno za sebou. To isté platí aj o Hefnerovi. Tento posledný silikónový mohykán nám ukazuje svoje tri k***y. Sú blond, sú plastikové a naozaj tupé. Skvelá kombinácia pre Hugha, ktorý má prostatu ako pomaranč a energie tak na jednu cestu na toaletu. Takže hlavnou náplňou tejto reality show je zaznamenávať, ako si tieto tri bystré a šikovné dievčatá užívajú senility starého pána. Ich život je jedna veľká párty a nejaká tá náhodná výmena telesných tekutín s kameramanom, záhradníkom, kuchárom, šoférom, ale preboha hlavne nie s Hefnerom. Playboy je pre mňa značka, ktorá má jednotvárny a hlavne divný vkus pre krásu. Pozrite si tento Disneyland pre dospelých, pretože sledovať tri blbky je dobrý relax, hneď je človeku zo seba samého lepšie. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama