Reklama

Reklama

Tanghi argentini

(festivalový název)
  • Belgie Tanghi argentini
Krátkometrážní / Komedie
Belgie, 2006, 14 min

Obsahy(1)

Přes neosobní a chladnou atmosféru, která v kanceláři panuje, se jeden z úředníků snaží věnovat svým kolegům k Vánocům dárek, který by jim opravdu udělal radost. Něco, po čem skutečně touží. Zvláštní uznání poroty z ročníku 2007 a nominace na Oscara 2008. Guido Thys je televizní herec, režisér a moderátor. Tanghi Argentini je jeho druhý film. [43. MFFKV 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Nenápadný, ale o to víc potěšující hraný kraťas z belgických chladných končin o žhavém tangu. Není to opravdu lehké se naučit, ale pokud do toho dáš všechno, tak se to možná podaří i do 14 dnů ... aby ses dočkal krásného dárku na Vánoce. Milý s laskavým humorem a překvapivou pointou, takový je tento kraťas který si v originálním znění s anglickými titulky můžete přehrát tady. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

bassator 

všechny recenze uživatele

43rd KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2008 - THE BEST OF THE PRAGUE SHORT FILM FESTIVAL - Nejlepší filmy Festivalu krátkých filmu Praha - 95%, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - ???/??? ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád moderné argentínske tango (myslím ako hudbu, napr. Gotan Project, alebo Bajofondo Tangoclub:), takže tento kraťas mal veľké predpoklady úspechu... Našťastie som si pred zhliadnutím nečítal tento spoileroidný oficiálny text distribútora, takže som bol o to viac prekvapený aj príbehom. No proste, skvelý zážitok, na ktorý sa ťažko zabúda... :o) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama