Reklama

Reklama

Recenze (4)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Film ani pribeh neni kdovijakej (a ze jsem si od zacatku myslel, ze ta story dopadne tak jak dopadla...), ale pokud mate radi Glorii tolik jako ja, budete nadmiru spokojeni. Zase je sakra sexy..., jak to ta holka dela, nevim. :-))) P.S.: Pisnicky za ni sice zazpivala Kaye Lorraine (imdb), ale to vubec neva = bezna praxe. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Maureen O'Hara postřelí Glorii Grahame, zavolá na sebe policajty a drze se přizná. Potom se retrospektivně začne rozvíjet příběh jejich vzájemného vztahu začínající zpěvačky a její patronky-zpěvačky, co ztratila hlas. Příběh i s rozuzlením spíše velký průměr a místy nuda, i když na druhou stranu nemůžu upřít, že některé momenty byly docela dost vtipné. Příliš nemám v lásce noiry odehrávající se v hudebním prostředí. Z herců asi nejvíc zaujal Melvyn Douglas a jeho suchý humor. Potěšil i Victor Jory, který je jinak především padouchem z westernů s Randolphem Scottem. Inspektor Fowler má v kanceláři stejné obrázky jako byly na policejní stanici ve snímku Bodyguard :-) ()

Reklama

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Nicholas Ray a Gloria Grahame sa spoznali počas natáčania tohto filmu. Vzali sa v Las Vegas krátko po dokončení filmu. Vybrali si Las Vegas, lebo Ray mal rád hazard a Grahamová sa mohla rýchlo rozviesť s hercom Stanleym Clementsom. Vzali sa v ten istý deň, keď bola rozvedená. (Dale)

Reklama

Reklama