Reklama

Reklama

Inspektor Tarconi a Frank společně rybaří, když Tarconi dostane hlášení o muži, který prchá v Marseille policistům v černém audi. Do Francie přilétá zločinec Johnson a začíná vydírat ministra životního prostředí. K Frankovi domů skrz stěnu vlétne prchající černé audi s mužem, vykonávajícím práci kurýra, která byla původně určena právě Frankovi. Muž je odvezen do nemocnice a Frank ve voze najde dívku. Ta ho upozorní na náramek, který měl i odvezený muž – v určité vzdálenosti od vozu má náramek explodovat. To už ale Frank muži a záchranářům nestihne říct a sanitka vybuchne... Franka po návratu do domu překvapí muž a omráčí ho. Frank se pak probudí s náramkem na ruce ve zvláštní místnosti. Přichází Johnson a Frank je pod pohrůžkou zabití nucen přijmout práci předchozího muže. Jediné, co chce, je jet vlastním vozem. Dostává upravené audi, ve kterém čeká dívka z předchozího vozu, ona a dvě tašky mají být doručeny na místo určení. Inspektor zatím začíná vyšetřovat, kam zmizel Frank, a ministr řeší svůj problém s vydíráním. Při odvozu černého audi je muž s odtahovým vozem zastřelen a z vozu je ukraden navigační systém... Frank je na cestě s dívkou Valentinou a snaží se dopátrat, co je na místě, kam míří – v Budapešti. Policisté mezitím najdou svého zastřeleného kolegu s odtahovým vozem a inspektor si přehrává videozáznam, který je ukryt ve voze. U ministra jsou muži ze společnosti Eco Corp. Vydíraný ministr má této společnosti vyjít vstříc a má podepsat proclení jejich lodí. Nechává si den na prostudování materiálů. Muži, kteří vzali z audi navigační systém, hovoří s ministrem a jsou již na cestě do Budapešti, tam kam míří i Frank... Frank sjíždí z trasy a u kamaráda Otta se chce zbavit náramků. Sem ale přijíždí skupina mužů vyslaná Johnsonem, která má Franka navrátit na trasu, ať už po dobrém, anebo po zlém... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (672)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat?! Jason potřetí v tomhle role dává na prdel všem svým protivníkům a totálně ruluje, jen Transporter mu vůbec nestíhá! __ Frank Martin změkl, a já taky, protože mu dávám tři hezký hvězdičky! Ale teď vážně, Frank za sebou nechal všechna pravidla, pouští se do vztahů, snaží se všechny zachránit a je z něj druhá Matka Tereza! Na druhou stranu marasí jednoho padoucha za druhým a kdokoliv mu stojí v cestě se náhle ocitně na hřbitově. Má svojí naleštěnou Audinku, která lítá vzduchem jako pírko a vedle sebe nesympatickou pihovku z Ukrajiny, která mi silně připomíná Kurylenko v Hitmanovi. Nechápu záměr obsadit vedle Stathama úplně neznámou "herečku", která svojí lámavou angličtinou a výroky pohřbila všechnu chemii. Dialogy mezi nimi jsou POUZE o jídle, což mi příjde jako vrchlo ubohosti. __ Sečteno a podtrženo, Kurýr 3 vypadá, jako by se chtěl vyškrábat od jedničky a dvojky nahoru, ale vůbec se mu to nedaří. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ akcie nedosahujú kvalitu a hlavne sú extrémne krátke, a tým nezaujímavé. Ani rozmaznaná Valentina (Natalya Rudakovaso) zaujímavou tvárou tento film nezachránila. Jason Statham má ešte šancu byť druhým Bruce Willisom, nie však v tom filme, ktorý je po akčnej stránke nevyrovnaný. Veľa pocitov z tohto filmu si teda neodnesiete. Možno vás len potešia európske exteriéry. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Som mal pocit, že sledujem najnovšiu Lundgrenovku režírovanú naspeedovaným frenetikom, ktorému niekto nahuckal, že suma všetkej akcie sa musí vtesnať do 5 minútovej reklamy. Zbytok muruje megaton lovestory, ekoagitka a nekonečne telefonáty. Tragédia aj oproti dvojke a klobúk dole, že Steve Matrin tu hrdzavú špatu nezavesil za náramok do výfuku po prvej vete. 30% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný film s Jasonom Stathamom, ktorý je tretím dielom mojej obľúbenej akčnej série. Má celkom dobrý príbeh o známom kuriérovi, ktorý je proti svojej vôli zatiahnutý do prepravy zásielky, behom čoho mu spoločnosť robí neznáma žena, ktorá je na tom rovnako. Veľmi dobrým nápadom sú náramky, ktoré po väčšom vzdialení od vozidla vybuchnú a samozrejme ich má aj hlavná dvojica, len škoda, že ich potenciál sa tu moc nevyužije. Aj scenár tohto filmu ma sklamal, na prvý pohľad pôsobí dosť dobre, ale asi po polhodine môj záujem o dej veľmi poklesol a už sa mu nepodarilo zase zvýšiť. Ale aj tak sa stále dokáže udržať na dostatočnej úrovni aby nenudil. Akcie je tu dosť, ale som s ňou absolútne nespokojný, dokonca by som povedal, že z nej som až zhrozený. Statham je vo výbornej forme, choreografia je na dobrej úrovni, nájde sa tu množstvo dobrých nápadov, ale všetko je to tak neskutočne mizerne natočené, že to nemá obdoby. Ani jedna akčná scéna kvôli tomu nedosahuje ani len priemeru a je jedno, či sú to súboje alebo rôzne naháňačky, všetko som doslova pretrpel a bol som rád, ked´ sa už konečne akcia skončila a toto by ma teda nikdy nenapadlo. Herecké obsadenie je celkom dobré, Statham opäť nesklame, záporáci na čele s Robertom Knepperom sú tiež dobre vybraní, ale Stathamova spoločníčka je miestami dosť otravná, hlavne svojim neustálym rozprávaním o jedle. Síce nerád, ale musím povedať, že som veľmi sklamaný. Zmena režiséra sa tu prejavila až príliš negatívne. Síce aj s pôvodnou réžiou by to bol pravdepodobne najslabší, ale aj tak stále plnohodnotný diel série. Ale takto sa s prvými dvomi dielmi vôbec nemôže porovnávať a to hlavne v akcii. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mna na 52% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V rámci očekávání sympatické překvapení, protože návrat do Evropy Franku Martinovi evidentně prospěl. Bessonův scénář je sice jedno velké absolutní ‚wtf?!‘ a Megatonova akce v závěru notně ‚over the top‘, ale na druhou stranu jsem si celou dobu liboval, jak to hezky odsýpá, jak tradičně charismatický Jason rozdává v Yuenově choreografii jeden slušný úder za druhým a jaký, že je to Robert Knepper parádní zloduch. Na druhou stranu, kurýrovat protivné Ukrajinky s visáží lepší šlapky, porušovat jedno pravidlo za druhým a sexovat na zadních sedadlech je moc i na moji benevolentní maličkost. Slušnější dvě, těším se na čtyřku. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Pri tankovaní má Valentína (Natalya Rudakova) okno otvorené, ale v ďalšom zábere je zatvorené. Toto sa na benzínke zopakuje niekoľkokrát. (Johnny.ARN)
  • Pero, ktoré Leonid Vasilev (Jeroen Krabbé) používa na podpis zmluvy na konci filmu, je plniace pero Pilot Vanishing Point v modrej karboneske. (Zeker)

Související novinky

Nájemná vrahyně Zoe Saldana

Nájemná vrahyně Zoe Saldana

19.05.2010

Chtěl bych být Luc Besson. Když mu padne do oka nějaký herec, řekne: „Hej, Roberte Marku Kamene, pojď sem, kámo, a spíchni mi zase scénář nějakého přímočarého akčňáku, abych mohl obsadit tu prima… (více)

Comeback osmdesátkových borců

Comeback osmdesátkových borců

26.11.2008

Dobrá, není to tak úplně comeback, protože hoši vlastně nikam neodešli. Celá ta léta nám zůstali věrní. Jean-Claude, Steven, Dolph. Pořád natáčejí filmy jak na běžícím pásu, ale většina z nich se… (více)

Návrat akčních bouchačů

Návrat akčních bouchačů

28.02.2008

Dva Jasonové, ačkoli každý z úplně jiného soudku, se setkali v této novince, která k vám přijíždí za kvílení pneumatik a skřípotu drceného plechu ;-). Především je tu Jason Statham, který dostal… (více)

Reklama

Reklama