Reklama

Reklama

Inspektor Tarconi a Frank společně rybaří, když Tarconi dostane hlášení o muži, který prchá v Marseille policistům v černém audi. Do Francie přilétá zločinec Johnson a začíná vydírat ministra životního prostředí. K Frankovi domů skrz stěnu vlétne prchající černé audi s mužem, vykonávajícím práci kurýra, která byla původně určena právě Frankovi. Muž je odvezen do nemocnice a Frank ve voze najde dívku. Ta ho upozorní na náramek, který měl i odvezený muž – v určité vzdálenosti od vozu má náramek explodovat. To už ale Frank muži a záchranářům nestihne říct a sanitka vybuchne... Franka po návratu do domu překvapí muž a omráčí ho. Frank se pak probudí s náramkem na ruce ve zvláštní místnosti. Přichází Johnson a Frank je pod pohrůžkou zabití nucen přijmout práci předchozího muže. Jediné, co chce, je jet vlastním vozem. Dostává upravené audi, ve kterém čeká dívka z předchozího vozu, ona a dvě tašky mají být doručeny na místo určení. Inspektor zatím začíná vyšetřovat, kam zmizel Frank, a ministr řeší svůj problém s vydíráním. Při odvozu černého audi je muž s odtahovým vozem zastřelen a z vozu je ukraden navigační systém... Frank je na cestě s dívkou Valentinou a snaží se dopátrat, co je na místě, kam míří – v Budapešti. Policisté mezitím najdou svého zastřeleného kolegu s odtahovým vozem a inspektor si přehrává videozáznam, který je ukryt ve voze. U ministra jsou muži ze společnosti Eco Corp. Vydíraný ministr má této společnosti vyjít vstříc a má podepsat proclení jejich lodí. Nechává si den na prostudování materiálů. Muži, kteří vzali z audi navigační systém, hovoří s ministrem a jsou již na cestě do Budapešti, tam kam míří i Frank... Frank sjíždí z trasy a u kamaráda Otta se chce zbavit náramků. Sem ale přijíždí skupina mužů vyslaná Johnsonem, která má Franka navrátit na trasu, ať už po dobrém, anebo po zlém... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (672)

Fr 

všechny recenze uživatele

Časy se mění. Frank stále jede ve svých kšeftech, jen občas porušuje pravidla. A nesmrtelnost filmového hrdiny má nový level …. Zpočátku to nevypadá vůbec špatně. Ponecháme-li stranou logiku. Ovšem, když pochopím, že zpomalovačky budou snad i z rybolovu a při rvačkách nejde o boj, nýbrž o režisérovu onanii nad těmito záběry, jsem zklamán. K lepšímu nepřidá ani N. Rudakova, která není zrovna můj typ. Akce je celkem dost, ale nepřináší moc nového. Dojde i na romantiku při západu slunce a spoustu keců, které mají za cíl nudit a natahovat stopáž. Prostě akční ,,céčko“. Na konci se člověk musí zamyslet, proč se vlastně na Transportera dívá. Kvůli poselství to nebude. Takže je to vlastně jedno. PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ** Co uvidíme (možná) příště? Frank bude mít zatím nejtěžší úkol. Dopravit do Evropy ruský plyn. Dokáže to?Nezůstane nakonec na Ukrajině s N. Rudakovou?Podaří se mu setřást žoldáky najaté M.Topolánkem? Pomůže mu Paul "Gazza" Gascoine uniknout do Gazy? Nebo má L. Besson v rukávu jiné eso?. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Neumím zmlátit nekonečný počet protivníků a ještě si přitom příliš neumazat kvádro a to mne tyhle základy Frank Martin již dříve dvakrát učil. Po třetí vyučovací lekci jsem na tom stále stejně, ale alespoň mám před sebou nějakou tu novou výzvu. Nejprve zkusím zaparkovat audinu na jedoucím vlaku a pokud bych se netrefil, tak zkusím dýchat vzduch z pneumatik na dně jezera. Mám však drobný problém, protože při zběžné prohlídce garáže jsem tam nenašel žádné Audi A8, takže jestli má někdo nějaké nepotřebné navíc, tak mi ho přistavte před dům a já vám ho vrátím. Ať už živé nebo mrtvé. Já za to asi ani nemohu, ale mne tyhle akční kraviny celkem baví. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Som mal pocit, že sledujem najnovšiu Lundgrenovku režírovanú naspeedovaným frenetikom, ktorému niekto nahuckal, že suma všetkej akcie sa musí vtesnať do 5 minútovej reklamy. Zbytok muruje megaton lovestory, ekoagitka a nekonečne telefonáty. Tragédia aj oproti dvojke a klobúk dole, že Steve Matrin tu hrdzavú špatu nezavesil za náramok do výfuku po prvej vete. 30% ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Statham aka Kurýr. Další povedená akční režba v podaní tohodle nabouchaného chlapíka, který je ještě svalnatější, rychlejší a drsnější. Ale co nezapomněl, tak to je rozdávání úderů, choreografie jako obvykle na úrovni, taky se pod ni podepsan Cory Yuen a to uz něco znamená. Audinka mu jezdí stejně pořád dobře a rychle a ještě se naučila pořádně skákat a plavat:) ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Franku soráč, ale tentokrát se ti to moc nepovedlo. Ještě bych nějak překousnul, že se tvé příběhy stále víc blíží počítačové hře a že se ze strachu pokročit někam dál stále motáš na stejném místě a se stejnými figurkami za zády, jenže proč jsi proboha dopustil, aby ti někdo (Megaton do kouta!) pokazil to, co ti šlo ze všeho nejlí? Totiž bít se, jezdit bez ohledu na předpisy, skákat a dělat supermanské kousky. Ve svém třetí dobrodružství máš akčních výstupů jen tolik, co by dokázala spočítat tvá neatraktivní a hloupá přítelkyně (přítelkyně? WTF!?), z čehož jeden je zničen střihem (bitka v garáži), druhý kandiduje na nejméně pravděpodobnou filmovou scénu všech dob (honička na kole) a třetí nemá žádnou šťávu (automobilová honička). S Letterierem jsi byl svěží a cool, Franku, s Megatonem jsi jen trapná nápodoba - akčních hrdinů současnosti i své vlastní minulosti zároveň. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 31,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 109 mil. (NIRO)
  • Keď Valentína (Natalya Rudakova) vystúpi z auta na benzínke a chce čúrať, Frank (Jason Statham) jej chytí ruku. V jednom zábere ju drží pod náramkom, v druhom za zápästie. (Johnny.ARN)

Související novinky

Nájemná vrahyně Zoe Saldana

Nájemná vrahyně Zoe Saldana

19.05.2010

Chtěl bych být Luc Besson. Když mu padne do oka nějaký herec, řekne: „Hej, Roberte Marku Kamene, pojď sem, kámo, a spíchni mi zase scénář nějakého přímočarého akčňáku, abych mohl obsadit tu prima… (více)

Comeback osmdesátkových borců

Comeback osmdesátkových borců

26.11.2008

Dobrá, není to tak úplně comeback, protože hoši vlastně nikam neodešli. Celá ta léta nám zůstali věrní. Jean-Claude, Steven, Dolph. Pořád natáčejí filmy jak na běžícím pásu, ale většina z nich se… (více)

Návrat akčních bouchačů

Návrat akčních bouchačů

28.02.2008

Dva Jasonové, ačkoli každý z úplně jiného soudku, se setkali v této novince, která k vám přijíždí za kvílení pneumatik a skřípotu drceného plechu ;-). Především je tu Jason Statham, který dostal… (více)

Reklama

Reklama