Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nedám odpad, protože pořád slušná animace, jednou jsem se zasmál a mělo to jeden překvapivý twist v půlce. Jinak nuda, která si hraje na popkulturní odkazy (Psycho, Krotitelé duchů aj.) a na nahláškovaný buddy film, ale selhává ve všem, co dělá dobré buddy filmy dobrými, a ani toho kung fu tady zas moc není. Chápu, jaké hlášky autoři mysleli, jak moc chtěli, aby byly vtipné, ale prostě tlačí nezkušeně na pilu, přehánějí nebo nedotahují, a vtipné to skutečně není, spíše jen stále víc trapné. Plus spousta zbytečných klišé. I ten přeceňující se vlk je nedotažený. Příběh jinak moc na dlouho nevystačí, a tak zhruba po padesáti minutách už se to lepí, jak se dá. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ani prvni dil nebyl zadna super pecka a dvojka je na tom vicemene podobne, nenadchne, neurazi. Tvurci se uz vysrali na nejaky parodovani znamyho pohadkovyho pribehu a vyuzivaj jen znamy postavy, takze takova trochu variace na Shreka, hozena lehce do akce. Pribeh je ale na animak dostatecnej, sem tam se povede nejakej solidni forek a postavy jsou sympaticky namluveny, takze se da v klidu prehlidnout i ta trochu slabsi animace. Ja se vcelku bavil, ale je to tak na ty 3*. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pár narážek na vše možné je sice povedených a celkem i vtipných,ale jinak je druhá Karcoolka celkem bídná.Ne snad,že by jednička byl nějaký zázrak,ale svého času celkem fungovala a pobavila.Dvojka je bohužel pravý opak a i přes stopáž jen někde kolem hodiny a čtvrt místy nudí.Když se k tomu přičte divná a nepěkná animace (která mě osobně vadila nejvíc) nemůže být hodnocení vyšší...20% ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu, kdy byly pohádky a vše kolem nich prostě jen postavené na hlavu a fungovalo to, je tohle vrchol ubohosti, kdy nefunguje nic. Autoři se ani nesnažili vymyslet cokoliv nového, nějaký nečekaný zvrat, nečekaný vtip, nečekaného záporáka, prostě cokoliv, a udělali jen trapárnu plnou pitomých klišé, které se možná hodí do laciné pohádky pro velmi malá děcka, ale nikoliv do takovéto slátaniny, která se pohádkou pro malá děcka skutečně nazývat nemůže.     (!!! Opovažte se na to brát své děti - toto není pohádka!). A tedy, tramtararááá, první Odpad! ve zdejším hodnocení. La Finito? Ja! ~~~ PS: Jestli se tohle skutečně dostane do distribuce a kin, tak se tím zas a znovu jen potvrdí, jaký neuvěřitelný blb je český distributor, který přinejmenším dobré filmy ze světa nechává opomenuté a takovéhle "útroby-nemocného-žaludku" vyvrhává na plátna kin. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě pokračování překvapilo, protože jsem si myslela, že žádné nebude a zůstane pouze u jednoho filmu. Takže pro příště platí, hlavně u toho nemyslet. Tohle je bláznivý výplach mozkových závitů. Nudné mi to nepřipadalo, protože se pořád něco dělo a pořád se létalo vzduchem. Zpívající koza je pěkný chudák. Že by přece jenom ten Jeníček a Mařenka opravdu patřili na pekáč a ježibaba byla ta hodná? Ty německý zcela určitě. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)
  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)

Reklama

Reklama