Reklama

Reklama

Jersey a jeho přítelkyně B.B. jsou profesionální lovci lidí. Během přepadení klenotnictví se jim podaří dopadnout hledaného zločince, ale B.B. skončí se střelným zraněním a je zatčena. Za vinu to klade Jerseymu a rozhodne se jejich partnerství ukončit. A právě včas. Mafiánský boss Wald si totiž objedná Jerseyho likvidaci. (Filmbox)

(více)

Recenze (32)

numi 

všechny recenze uživatele

Neskutečně tragické akční scény - od choreografie bitek a přestřelek přes tristně sestříhané souboje až po absolutní strnulost Lisy Howard v jakékoli scéně, kde se musí alespoň trochu pohnout - by byla alespoň vtipná, kdyby scénář nebyl tak úzkostlivě vážný. A trapný pokus o třaskavý buddy-aspekt mezi Dudikoffem a prkennou Howard vše jen podtrhuje. ()

Pepinec

všechny recenze uživatele

Chraň vás ruka číkoli, byste snad někdy toto filmové lejno vlastníma očima pozřeli. Já se o to snažil do první reklamy a z následků se marně vzpamatovávám ještě teď, v podvečer druhého dne. Někdo už prosím vás vrazte Majklovi nějakou cenu za celoživotní přínos bahna do našich televizí, ať si dá konečně pohov a nesnaží se nás svými braky dostat na úroveň retardované škeble. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ano,opět já,který dává odpadovým filmů 5 hvězdiček a naopak. Jenže jak jsem psal několikrát jak můžu hodnotit film,který mě bavil od začátku až do konce? Tohle béčko má všechno co jsem od béčka chtěl a nemusí to bát rovnou béčku jen kvůli nízkému rozpočtu a nemít tam 50 rozmlácenjch aut a deset výbuchů. Tady to začíná akcí a dobrým scénářem,svědek prostitutka v kufru ukradeného auta,zábavní záporáci a jejich šéf takovej prcek,který si sice nemůžu rovnat lovcům,za to obklopen tolika zabijáky,že Michael a Lisa mají co dělat,aby je všechny postříleli. Michael je hrdina takové jaké mám rád,vtipálky hrající před námi blbečky a přitom to má všechno dobře srovnané. Takže smůla,že v tom hraje Dudikoff a film má šedý rámeček nedám nízké hodnocení jen kvůli tomu,že si někteří myslí,že je to hrozný. Omyl. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komedie o lovcích lidí kde si sekundují Michael Dudikoff a Lisa Howard a kupodivu to funguje. Nic tu není bráno vážně a všechny výstřelky v ději, postavách i v akci jsou vzaty zcela nadneseně, uvolněně a bez sebemenšího sebezapření. Naopak není snaha vytvářet zběsilou akci ani za břicho popadající humor. Celé se to drží v rovnováze a tak jde o takovou příjemnou nenáročnou pohodovku. Přínosem Michaela Dudikoffa je snaha se nezaškatulkovat a zkusit také jiné role. A nevedl si zrovna nejhůř. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Někde v období mezi koncem 80.let a let 90tých se Michael Dudikoff ocitl někde na úrovni hrubého úpadku a PROFESIONÁLNÍ LOVEC je toho jasným důkazem. Porovnejte bojové scény zde a s AMERICKÝM NINJOU! Mě se chce brečet. Navíc Dudikoff tu je tak trochu jakože "ňouma" a všechny vtipné momenty jsou tu neskutečně tragické! ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama