Reklama

Reklama

Jersey a jeho přítelkyně B.B. jsou profesionální lovci lidí. Během přepadení klenotnictví se jim podaří dopadnout hledaného zločince, ale B.B. skončí se střelným zraněním a je zatčena. Za vinu to klade Jerseymu a rozhodne se jejich partnerství ukončit. A právě včas. Mafiánský boss Wald si totiž objedná Jerseyho likvidaci. (Filmbox)

(více)

Recenze (32)

otík 

všechny recenze uživatele

Michael Dudikoff se proměnil ze slušného ninji na naprosto trapného a ubohého mameluka, který sice dokáže zmlátit darebáky a vybojovat trapné souboje, ale mimo ně platí za totálního jelimana, který si ani nedokáže udělat pořádek ve svém vztahu k další ultra drsné madoně. Veškeré dialogy dosahují stupně imbecibility a tlačí diváka buď k útrpnému brekotu nebo smutného chichotu. Jedna hvězdička za veškeré scény s Dudikoffem, které mě vskutku rozesmály. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komedie o lovcích lidí kde si sekundují Michael Dudikoff a Lisa Howard a kupodivu to funguje. Nic tu není bráno vážně a všechny výstřelky v ději, postavách i v akci jsou vzaty zcela nadneseně, uvolněně a bez sebemenšího sebezapření. Naopak není snaha vytvářet zběsilou akci ani za břicho popadající humor. Celé se to drží v rovnováze a tak jde o takovou příjemnou nenáročnou pohodovku. Přínosem Michaela Dudikoffa je snaha se nezaškatulkovat a zkusit také jiné role. A nevedl si zrovna nejhůř. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ano,opět já,který dává odpadovým filmů 5 hvězdiček a naopak. Jenže jak jsem psal několikrát jak můžu hodnotit film,který mě bavil od začátku až do konce? Tohle béčko má všechno co jsem od béčka chtěl a nemusí to bát rovnou béčku jen kvůli nízkému rozpočtu a nemít tam 50 rozmlácenjch aut a deset výbuchů. Tady to začíná akcí a dobrým scénářem,svědek prostitutka v kufru ukradeného auta,zábavní záporáci a jejich šéf takovej prcek,který si sice nemůžu rovnat lovcům,za to obklopen tolika zabijáky,že Michael a Lisa mají co dělat,aby je všechny postříleli. Michael je hrdina takové jaké mám rád,vtipálky hrající před námi blbečky a přitom to má všechno dobře srovnané. Takže smůla,že v tom hraje Dudikoff a film má šedý rámeček nedám nízké hodnocení jen kvůli tomu,že si někteří myslí,že je to hrozný. Omyl. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A hele !! Něco jsi s ním měla, že jo ??" - "Všichni děláme chyby.." ;) Taky jsem chyboval, když jsem se nechal zlákat lovcem Dudikoffem.. Sledovat až do samotného konce se to samozřejmě dá, ale opravdu jen horko těžko, když o život přijdou, spíš než špatní herci, stovky mozkových buněk.. [ Dabing 3/10 ] Korunu té vší hrůze nasazuje naprosto příšerný devadesátkový dabing Studia Auvit.. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, že keď je dudikoff v sivých číslach tak je to za mňa odpad a keď je v čiernych tak sa to relatívne dá. Ale samozrejme žiadna sláva tento film nie je. Bitky ako ktorá, niektoré ok niektoré na prd, prestrelky fajn ale bez krvi, r-ko tu je asi preto lebo v jednej scéne je jedna žena hore bez. A Dudikoff tu hrá trošku takého pičúsika ale vtipný nie je. A režisérovi by trebalo povedať, že keď už nemám extra scenár tak aspoň zoženiem sexi baby, nech sa je na čo kukať, a nie takéto mrochty. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama