Reklama

Reklama

Jersey a jeho přítelkyně B.B. jsou profesionální lovci lidí. Během přepadení klenotnictví se jim podaří dopadnout hledaného zločince, ale B.B. skončí se střelným zraněním a je zatčena. Za vinu to klade Jerseymu a rozhodne se jejich partnerství ukončit. A právě včas. Mafiánský boss Wald si totiž objedná Jerseyho likvidaci. (Filmbox)

(více)

Recenze (32)

movie 

všechny recenze uživatele

Někde v období mezi koncem 80.let a let 90tých se Michael Dudikoff ocitl někde na úrovni hrubého úpadku a PROFESIONÁLNÍ LOVEC je toho jasným důkazem. Porovnejte bojové scény zde a s AMERICKÝM NINJOU! Mě se chce brečet. Navíc Dudikoff tu je tak trochu jakože "ňouma" a všechny vtipné momenty jsou tu neskutečně tragické! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Profesionalni debilita ale jeste ne takovej proser jako dvojka jinak muzu bejt ovlivnenej a zaujatej ale ja proste toho Dudlikoffa v 90 letech nemuzu vystat a tecka ()

cheyene odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nejhorší film s Michaelem Dudikoffem co jsem kdy viděl, ale to nic nemění na tom, že jinak se jeho filmy dají shlédnout. Např. Americký ninja. Svého času akční film, který jsem "fakt hltal" : )) ()

Pepinec

všechny recenze uživatele

Chraň vás ruka číkoli, byste snad někdy toto filmové lejno vlastníma očima pozřeli. Já se o to snažil do první reklamy a z následků se marně vzpamatovávám ještě teď, v podvečer druhého dne. Někdo už prosím vás vrazte Majklovi nějakou cenu za celoživotní přínos bahna do našich televizí, ať si dá konečně pohov a nesnaží se nás svými braky dostat na úroveň retardované škeble. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

brutálně nudej film s krávou a tlustým ninjou, na kterým je hezký jedině ten nádech 90. let. i když vzholedově bych to spíš tipovala na 1990 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 2/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +Michael Dudikoff -dabing, akce, zpracování/// Jestliže tohle bylo myšleno jako vážná akce, tak je to pěkně směšný. A pokud to měla být komedie, tak je to pěkně trapný. Ať tak či onak, zaručeně se budete nudit a budete zoufat nad topornou akcí a přiblblím chováním všech zučastněných. Není akce jako akce./// Celkem 27%/// ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ano,opět já,který dává odpadovým filmů 5 hvězdiček a naopak. Jenže jak jsem psal několikrát jak můžu hodnotit film,který mě bavil od začátku až do konce? Tohle béčko má všechno co jsem od béčka chtěl a nemusí to bát rovnou béčku jen kvůli nízkému rozpočtu a nemít tam 50 rozmlácenjch aut a deset výbuchů. Tady to začíná akcí a dobrým scénářem,svědek prostitutka v kufru ukradeného auta,zábavní záporáci a jejich šéf takovej prcek,který si sice nemůžu rovnat lovcům,za to obklopen tolika zabijáky,že Michael a Lisa mají co dělat,aby je všechny postříleli. Michael je hrdina takové jaké mám rád,vtipálky hrající před námi blbečky a přitom to má všechno dobře srovnané. Takže smůla,že v tom hraje Dudikoff a film má šedý rámeček nedám nízké hodnocení jen kvůli tomu,že si někteří myslí,že je to hrozný. Omyl. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tady už to Dudikoff dával najevo a jeho postoj říká; ,,chci hrát v hovnech baví mě to, obsazujte mě do nich”. Nějak tak sotva stravitelný “akčnák”, asi jako chubby bunny challenge. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Sledováno jedním okem a i to mně začalo tikat... nechtíc urazit průjem, nechám bez přirovnání... WTF Dudikoff? ()

5150 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko. Lovci Michael Dudikoff a Lisa Howard jsou sympatická dvojka, zlodějíčka Izzyho ztvárnil Freddy Andreiuci a gangstera Deimose pak Benjamin Ratner. Dobrá je hudba (Norman Orenstein). Také při druhém zhlédnutí jsem se pobavil, takže zvedám hodnocení na 2* a těším se na dvojku. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A hele !! Něco jsi s ním měla, že jo ??" - "Všichni děláme chyby.." ;) Taky jsem chyboval, když jsem se nechal zlákat lovcem Dudikoffem.. Sledovat až do samotného konce se to samozřejmě dá, ale opravdu jen horko těžko, když o život přijdou, spíš než špatní herci, stovky mozkových buněk.. [ Dabing 3/10 ] Korunu té vší hrůze nasazuje naprosto příšerný devadesátkový dabing Studia Auvit.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Desivé béčko, ktoré nemá ani šarm ani charizma, tak ako sa nám to s vedomím tvorcovia pokúšajú ponúknuť. Bieda. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Prehlidka nejohranejsich klise, jejiz tempo predevsim v druhe polovine vazne na bodu mrazu. Komedialni prvky nefunguji a bojove sceny jsou silne podprumerne. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Neskutečně tragické akční scény - od choreografie bitek a přestřelek přes tristně sestříhané souboje až po absolutní strnulost Lisy Howard v jakékoli scéně, kde se musí alespoň trochu pohnout - by byla alespoň vtipná, kdyby scénář nebyl tak úzkostlivě vážný. A trapný pokus o třaskavý buddy-aspekt mezi Dudikoffem a prkennou Howard vše jen podtrhuje. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Michael Dudikoff se proměnil ze slušného ninji na naprosto trapného a ubohého mameluka, který sice dokáže zmlátit darebáky a vybojovat trapné souboje, ale mimo ně platí za totálního jelimana, který si ani nedokáže udělat pořádek ve svém vztahu k další ultra drsné madoně. Veškeré dialogy dosahují stupně imbecibility a tlačí diváka buď k útrpnému brekotu nebo smutného chichotu. Jedna hvězdička za veškeré scény s Dudikoffem, které mě vskutku rozesmály. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Režie špatná, scénář otřesný, Dudikoff špatný, akční scény směšné. Jako parodie na akční film výbotné. Jednou se to viděl dá, tak 1*. ()

Reklama

Reklama