Reklama

Reklama

Jersey a jeho přítelkyně B.B. jsou profesionální lovci lidí. Během přepadení klenotnictví se jim podaří dopadnout hledaného zločince, ale B.B. skončí se střelným zraněním a je zatčena. Za vinu to klade Jerseymu a rozhodne se jejich partnerství ukončit. A právě včas. Mafiánský boss Wald si totiž objedná Jerseyho likvidaci. (Filmbox)

(více)

Recenze (32)

Pepinec

všechny recenze uživatele

Chraň vás ruka číkoli, byste snad někdy toto filmové lejno vlastníma očima pozřeli. Já se o to snažil do první reklamy a z následků se marně vzpamatovávám ještě teď, v podvečer druhého dne. Někdo už prosím vás vrazte Majklovi nějakou cenu za celoživotní přínos bahna do našich televizí, ať si dá konečně pohov a nesnaží se nás svými braky dostat na úroveň retardované škeble. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A hele !! Něco jsi s ním měla, že jo ??" - "Všichni děláme chyby.." ;) Taky jsem chyboval, když jsem se nechal zlákat lovcem Dudikoffem.. Sledovat až do samotného konce se to samozřejmě dá, ale opravdu jen horko těžko, když o život přijdou, spíš než špatní herci, stovky mozkových buněk.. [ Dabing 3/10 ] Korunu té vší hrůze nasazuje naprosto příšerný devadesátkový dabing Studia Auvit.. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Někde v období mezi koncem 80.let a let 90tých se Michael Dudikoff ocitl někde na úrovni hrubého úpadku a PROFESIONÁLNÍ LOVEC je toho jasným důkazem. Porovnejte bojové scény zde a s AMERICKÝM NINJOU! Mě se chce brečet. Navíc Dudikoff tu je tak trochu jakože "ňouma" a všechny vtipné momenty jsou tu neskutečně tragické! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komedie o lovcích lidí kde si sekundují Michael Dudikoff a Lisa Howard a kupodivu to funguje. Nic tu není bráno vážně a všechny výstřelky v ději, postavách i v akci jsou vzaty zcela nadneseně, uvolněně a bez sebemenšího sebezapření. Naopak není snaha vytvářet zběsilou akci ani za břicho popadající humor. Celé se to drží v rovnováze a tak jde o takovou příjemnou nenáročnou pohodovku. Přínosem Michaela Dudikoffa je snaha se nezaškatulkovat a zkusit také jiné role. A nevedl si zrovna nejhůř. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 2/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +Michael Dudikoff -dabing, akce, zpracování/// Jestliže tohle bylo myšleno jako vážná akce, tak je to pěkně směšný. A pokud to měla být komedie, tak je to pěkně trapný. Ať tak či onak, zaručeně se budete nudit a budete zoufat nad topornou akcí a přiblblím chováním všech zučastněných. Není akce jako akce./// Celkem 27%/// ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama