Reklama

Reklama

VOD (1)

Expert amerického námořnictva Zach Silver přichází na palubu nejnovější ruské vojenské ponorky Odyssea, která vyplouvá na pravidelné cvičení do Indického oceánu. Celá akce se zdramatizuje, když ponorku obklíčí skupina teroristů, zadrží ji a předají irácké vládě. Zděšení však zavládne, když se na palubě ponorky najde prototyp smrtící nukleární zbraně, která může v průběhu krátké chvíle zničit celou planetu. Podaří se Zachovi v této bezvýchodné situace najít řešení a zachránit Zemi před hrozící katastrofou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Začínám mít vyloženou averzi na filmy, kam se přidávají vystřižené pasáže z jiných, lepších a dražších filmů. Vyložení experti na takovou tvorbu byly v devadesátých letech producenti s Royal Oaks a tento snímek není bohužel žádná výjimka. Dudikoff tu je, jakože velký machr, co staví ponorky, bohužel působí už jen jako karikatura kdysi v rámci možností slavného herce, bez špetky energie. Motivy a chování záporáků pak radši komentovat nebudu vůbec. Pusťte si radši nějaký originální film a neztrácejte tady čas. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ať už je to loď nebo ponorka, tak ještě se mi nestalo, že by to byl úplný odpad a ani tento případ to není. Pravda, dialogy jsou tu trochu strohý, ale film je prostě dobrá pohodovka. Míša je tu v klidu, nedělá nic co by bylo proti něčemu, je tu trochu jako Macgyver. Ale vůbec mi to nevadilo. Je tu i akce, naháněčka s ponorkama byla fajn. Film odsýpá a nenudí nejsou tu zbytečně dlouhý dialogy a určitě bych to dal jako lepší Dudikoff film. Za mne dobrý ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Takovýhle scénáře jsem vymejšlel, když jsem si jako děcko hrál s hračkama. Dudikoff nám v tomhle filmu ukáže, jak se dá krásně vytáhnout kulka z těla vývrtkou, aníž by to nějak sebevíc bolelo. Stačí flaška vodky bez brzdy po ruce a hnusná žena s náběhem na plastiku po boku. Protivníci vyvražděj nelítostně celou posádku, ale když maj šanci sejmou Dudikoffa, tak ho radši jen uspí...a zrovna jeho. Ten chlápek má fakt štěstí. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

WTF oficiální text distributora? Se asi někdo spletl bo co. Ale k filmu: Bývalý SEAL (jak děj ukáže, velmi nepřesvědčivé tvrzení), o volném čase konstruktér jaderných ponorek...zřejmě přísně tajná akce probíraná po telefonu s desetiletým klukem...teroristé skloňovaní ve všech pádech a to jedenácté září nebylo ani za dveřmi...prazvláštní manévrování s ponorkou (moc by mě zajímalo, za kolik vteřin se dokáže takovej kolos otočit devadesát stupňů)...v závěru odpalování zablokovaných dveří pomocí C4 ..ok no. Nejhorší ale stejně bylo, jak ten synek, co přišel o matku (jak vyplynulo z děje) téměř s brekem přesvědčuje svého otce, aby určitě šel do boje... a vůbec, jeho role je tak příšerně iritující, to se nedá (ikdyž ty dialogy všeobecně byly dost tragické). Takže 3/10 a to za standardně značně šukézní Bellovou, která hlavnímu hrdinovi za odměnu dá, přestože se předtím setkali dvakrát. Proč ne. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Dudikoff ve svém známějším filmu.Podle mě si tento akční snímek 3 hvězdy zaslouží.Alespon 50 procent si ode mě tento film zaslouží.Tento snímek s tancujícími marináky má i své silnější momenty.Dudikoff zde jako expert amerického námořnictva.Nechybí zde akce ani napětí...Dudikoffa mám docela rád a jsem jeho fanouškem a Cathrine Bell zde vypadá dobře. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Keď veliteľ ponorky ukazuje na mape Dudikofovi, kde sa nachádza ich ponorka a ponorka Oddyseus, tak Odddyseus je na mape označený ako Ulysses. (johnsnow)

Reklama

Reklama