Snímek zachycující rizikový fenomén pro duševní zdraví, prokrastinaci. Je názorným příkladem výrazné a chronické tendence odkládat plnění povinností a úkolů na pozdější dobu. (zdeny99)
Flipper
"Is playing imagionary comuter games with your furniture!" Procrastination je v tomto zmysle otáľanie (neboli otálení) a v necelých piatich minútach sa nám Johnny Kelly snaží povedať čo to vlastne je. Využíva pritom rôzne druhy animácií, kamery a všeličoho iného. Je to jediná vec pri ktorej určite neotáľal a striedanie jednolivých znázornení daného otáľania je zostavený selektívne a divácky zaujímavo. Ako celok končiaci váhavým hypnotickým písaním je podstata otáľania perfektne zachytená a vykreslená.(8.10.2009)
HenryS.
Kéž bych si tak mohl jako ten animovaný hrdina podrbat skrz nosní dírku (a tím snad popohnat k činnosti) tu část mozku, která by mě donutila začít psát normosračky o české nové vlně co mám v pátek odevzdat!(18.5.2009)
bouncer
Tak konečně vím, jak pojmenovat mou celodenní činnost...(23.11.2010)
keddy79
Ke zhlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=UXziurFkQxM(31.8.2009)
01Zuzana10
:)) natočené podľa skutočnosti. ach..(15.1.2010)
Mairiel
To znám! Já to všechno znám!(18.5.2009)
mcb
Prokrastinace je 5 minut sledování tohoto filmečku.(19.1.2010)
Azul_Empire
Oh fuck. Tak toto je az psycho brutalne awesome. Davno ma nieco takto "nesvaclo" po mysli.(14.8.2010)
dickadonna
Když na to koukáte a uvědomujete si, že hromadu věcí prováděných ve filmu děláte, některé dokonce při sledování, tak to nutí trošku k zamyšlení.(14.1.2009)
maslic
Pravda a nic nez svata pravda. Smutna a nenapravitelna pravda.(18.2.2009)
boogieman
Ako správne poznamenal jeden človek na internete: "Procrastination.... is watching this film".(8.10.2009)
zdeny99
Záslužné v tom, že vám to vyloženě vnutí, abyste nedělali právě to, co děláte. Ovšem filmová kvalita je strašná.(16.10.2010)
Blaogranas
Tato poselství mě nijak neberou, protože procrastination bylo sledovat Procrastination!!(13.1.2010)
Might_X
4* za 4minuty kruté pravdy o zkoušovém obdoví :)(14.1.2009)
Bounded
Slovo, které dneska lidé používají protože je v módě, i když je tu už od 17. století. Nic to nemění na tom, že tenhle filmeček je velmi nápaditě vizuálně pojatý a jediné, co by zasloužil, je kvalitnější technika.(9.4.2011)
monikka87
Trefné, len čo je pravda :) Rovnako sa mi páčilo aj druhé Procrastination.(4.9.2009)