Nenarození

David S. Goyer

Ramin Djawadi

Externí recenze (6)

• CinemaMagazine.cz (Pavel Žďárek) *

"V Nenarozených jsou úžasné vizuální efekty, parádní lekací scény, ale zcela tu chybí silný příběh, silné postavy, dramatický oblouk je slabý a předvídatelný a je tu takové množství nedořešených motivů, že by si Goyer zasloužil pětadvacet na holou." (více)

• FanMovie.cz (Jan Urban) ***

"Možná na výsledném hodnocení mají trochu podíl i Odettiny boky, ale čert to vem, byla to součást filmu. Pro mě trochu slabší průměr." (více)

• Gorilla.cz (Jan Mazanec) *

"Nenarození mohli být v podání talentovaného (záměrně nepíšu talentovanějšího) tvůrce, jež by trumfy i děj vedl odlišným způsobem, docela fajn. V podání šumaře Goyera vás má šanci zaujmout snad jen celkem fajn vizuální kabátek v čele s občas nápaditou kamerou, ale veškerý zbytek je ztrátou času." (více)

• MovieZone.cz (Matěj Svoboda) **

"Dalším Goyerovým problémem je, že neumí vést herce. Odette Yustman je sice hezká, vypadá jako starší sestra Megan Fox a nosí velmi sympaticky zařízlé spodní prádlo, avšak celý film střídá pouhé dva výrazy, „pátrající“ a „vyděšený.“ Naneštěstí musí celý scénář táhnout sama, protože nikdo další…" (více)

• Premiere.cz (Radim Bartík) **

"Ještě že se na Odette Yustman tak dobře dívá. Byť nemá pořádně co hrát (nebo možná není tak dobrá herečka), pánům lehce pomůže přežít tu hodinku a půl, než se jejich citlivější polovičky nechají aspoň mírně vyplašit. Pokud hledáte nějaký hlubší zážitek, od filmu Nenarození ho nečekejte." (více)

• Tiscali.cz (Petr Koten)

"Nenarození jsou dalším důkazem, že žánr hororu náleží filmařským mistrům, nikoli začátečníkům. Goyer nyní chystá pro studio 20th Century-Fox film částečně opět s židovskou tematikou a holocaustem: comicsovou podívanou X-Men Origins: Magneto." (více)