Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Organizace spojených národů ustanovila čtyřčlennou mezinárodní speciální jednotku s výmluvným názvem Úder svobody, která je nasazována na nejtěžší mise. Své schopnosti její členové prověří během akce v Sýrii, kde mají zneškodnit radarové zařízení blokující cizí elektronické navádění. Po splnění mise jsou členové jednotky pozváni jako čestní hosté na palubu americké letadlové lodi, kde má být podepsána dohoda slibující mír v daném regionu. Přítomen je i syrský prezident, ale během ceremonie se stane obětí útoku, který zosnoval mocí posedlý syrský plukovník, jenž následně se svými muži zabere raketovou základnu Spojených národů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nudná stíhačko-lodní podívaná s Dudikoffem, který se musí zbavit teroristů. Akci hledáte ve filmu jak pšouk ve výřivce, nudný kecy, žádný hlášky a poslední fight byl mín akční než Zeman co upad ze schodů. Proč vlastně dvě hvězdy? Nebylo to nejhorší, dalo se na to ješte koukat a film mě zase tak neštval jako některý nudný "akční" odpady. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Tento komentář píši s hodně velkým časovým odstupem, Úder svobody jsem viděl před několika lety a musím se přiznat, že si z něj téměř nic nepamatuji...snad jedinou scénu, kdy Michael jde po schodech s puškou v ruce na střechu nějakého domu (takový ten typický z východního světa), má oblečenou jakousi bílou nebo šedou košili...je to skutečně jen útržkovité...líbí se mi ten samotný název, který slibuje dobrou podívanou, která se bohužel nekoná... ()

Reklama

xaver 

všechny recenze uživatele

Blahoslaveni chudí duchem. Autoři tohoto fimů teda bohatství ducha skutečně moc nepobrali. Tyto primitivní náměty o zlých, povšechně arabských resp. islámských (jedno jestli iráckých, syrských libyjských, iránských afgánských) politiků či vojáků straší americké občany, a nejne americké, všemocností těchto lidí. Pravdou však je, že jejich "všemocnost" zavisí na naší neschopnosti, resp. schopnosti vytvořit jim prostor pro jejich rejdy. Podle obdobných amerických filmů je těmto lidem dopřáván takový prostor, že je jen s podivem, že USA již dávno nejsou islámskou republikou. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Snaha o hodně akce by tu byla, ale doslova mě bilo do očí, jak hloupě jsou zde vykresleni Syřané. Přímo si nabíhají před americké samopaly, nejsou schopni se trefit ani z několika kroků, své základny mají hlídány způsobem, že si tam Amíci můžou udělat mejdan a oni nic nezjistí. Naproti tomu jsou celkem povedené záběry ve vzduchu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z vojenských filmů, které je neuvěřitelné množství. Stejná hudba, stejně či podobně natočené scény. Příběh jednoduchý, akčních scén je tu dost, chvílema film trochu nudí. Dudikoff se tu předvede docela dost. I nějaký souboj se tu najde, hudba ucházející. Škoda, že tento film + jeho podobné filmy nemají větší rozpočet a nápady. Hodnotím na 50% = *** ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Allan A. Goldstein opustil tesne pred natáčaním tento projekt a jeho miesto zaujal Jerry P. Jacobs. Jeho meno však aj tak ostalo na oficiálnych plagátoch a obale DVD, kde sa uvádzal ako režisér, scenárista a koproducent. (beso74)

Reklama

Reklama