Reklama

Reklama

Temná krajina

  • Česko Temná země (více)
Trailer

Strhující film plný napětí, odehrávající se v noci na opuštěné cestě nevadské pouště. Temná krajina je příběhem mladé dvojice – čerstvých novomanželů z Las Vegas. Dick (Tom Jane) a Gina (Lauren German) se vydávají na „svatební cestu“ - bláznivou noční jízdu autem. Vášeň, touhu a radost z dané chvíle umocňují ryhlou jízdou bez zapnutých světel. Řítí se do tmy a v momentě, kdy světla znovu rozsvítí, se před kapotou jejich auta objeví muž. Srážce nedokáží zabránit. Naloží neznáme tělo a snaží se ho dopravit do nemocnice. Ztratí se však v poušti. Nevítaný spolujezdec začíná odhalovat svá zlověstná tajemství... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

fililipekk

fililipekk (hodnocení, recenze)

Beckett51:__SPOJKA__ No Dick srazil sám sebe, načež sám sebe chtěl zabít, což se mu nepodařilo (to je asi dobře, jinak by umřeli obě dvě jeho já. V podstaťe se dostal do takový časový smyčky.__SPOJKA__ Nebo ne???

Lyriq

Lyriq (hodnocení, recenze)

Silvana: No občas se to dělá tak,  že /spoiler/ označíš inkriminovanou část. /spoiler/

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

KiRo_eMsi: Tak prečo si čítaš diskusiu k filmu, ktorý si ešte nevidel ? Ako sa dá diskutovať o filme bez prezradenia deja ? Aspoň máš poučenie dobudúcna, že najprv si pozrieš film, a až potom si prečítaš diskusiu.

Lyriq

Lyriq (hodnocení, recenze)

Silvana: Chtěl jsem říct, že je docela bezohlednost spoilovat bez označení, teď ti sotva odpovím, protože shlédnutí na čas odkládám.

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

KiRo_eMsiKiRo_eMsi, nechápem, čo si tým svojím "duchaplným" komentárom chcel povedať. Radšej mi odpovedz na otázky o filme, keď si taký múdry !!!

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Vie mi niekto vysvetliť, kto bol vlastne ten človek, ktorého zrazili?? A ten divný záver?? Kto vlastne zabil Ginu?

Reklama

Reklama