Reklama

Reklama

Chovat se špatně ke svému okolí se nevyplácí. Své o tom ví drsný hokejista, který musí za trest jeden týden plnit povinnosti tajemné Víly Zuběnky... Derek Thompson (Dwayne Johnson) je drsný hokejista, který s oblibou vyráží svým spoluhráčům zuby. V hokeji se mu kvůli zranění právě moc nedaří, a tak není dobře naladěn. Vzhledem k jeho nemilosrdné pragmatičnosti jsou mu lhostejné naděje a sny malých fanoušků. Když jednoho dne téměř přesvědčí dcerku své přítelkyně Carly, že neexistuje víla Zuběnka, dochází trpělivost nejen Carly, ale vzbudí to velkou nevoli také v pohádkové říši. Derekovi je udělen speciální trest - na jeden týden je proměněn ve vílu Zuběnku se vším všudy, tedy včetně nadýchaných křídel a magické hůlky. Zpočátku má Derek velké potíže, nemá nejmenší tušení, jak si poradit s křídly, snaží se být nenápadný, ale moc mu to nejde. Postupně se však učí kouzla od svých okřídlených nadřízených a přichází na to, jak zvládnout vílí povinnosti. Ba co víc, začnou se mu vybavovat jeho dávné dětské sny... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (237)

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia. Vieme kam smeruje, vieme čo očakávať od Dwayna, poznáme už dobre americké komédie, takže keď budete vzdychať aké to je "slabé" tak to už môže vďačiť len vlastnej blbosti, že ste si to pustili. Film vyhovuje štandardu zabaviť diváka, Dwayne je sympaťák, humor má skvelý. Užíval som si to, ako sa len americká komédia užívať dá :) ()

Holubicqa 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu, proč se tu tak často objevuje, že se Dwayne touhle rolí zesměšňuje. Naopak, ukázal, že je dobrý komik! Jasně, Víla Zuběnka je dost naivní, patetická, občas to žene do extrému, ale já jsem se bavila. Smála jsem se od začátku do konce a o tom má snad komedie být, ne? :) Dala bych tři hvězdy, ale za to, jak je tu podle mého názoru podhodnocená, jednu přidávám navrch. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Na těchhle filmech mám nejradši konec, kdy vše dobře dopadne. Jen někdy koukat na to mezi tím, na ty povinné řečičky a situace, stále stejné, stále rodinné, je docela únavné. Líbily se mi hokejové scény, ale zas tak moc jich nebylo. Dwayne je ale naštěstí hodně charismatický, a jen díky němu se tenhle film jednou dá vydržet. Podruhé bych do toho ale fakt nešel. Jestlipak Thompsonovi přiznali ten fantastický gól, když pak bylo použito dělo se zapomínacím práškem? ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Vlastne ma prekvapilo, koľko zábavy dokázali vykresať z tak hovädzieho námetu. Sú tam samozrejme všetky klišé rodinných filmov a moralizovanie je v miere takmer neúnosnej, ale... Má to niekoľko fakt vtipných dialógových smrští (celá scéna s Billy Crystalom) a permanentne vyškerený The Rock je tak nehorázne over-the-top, že je vlastne neodolateľný. Nábeh na guilty. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Byla to blbina, ale bylo to to nejzábavnější, co jsem v poslední době viděla. A teď nemluvím o bůhvíjakých uměleckých kvalitách, ale o prostém faktu, že jsem se dokázala od srdce smát něčemu, co je v jádru pozitivní. A smích je to, čeho se nám v poslední době sakra nedostává. Nad tím koncem jsem přimhouřila oko. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (10)

  • Film sa natáčal v kanadskom Vancoveri. (toi-toi)
  • Hokejové scény sa natáčali v Great Western Forum. Väčšina hráčov bola z Vancouver Canucks, niektorí z Los Angeles Kings. (Greenpeacak)
  • Hráči hrajú za tím s názvom Ice Wolwes, ktorý má byť farmou L.A. Kings. Reálnymi farmami tohto klubu však v danej sezóne boli Manchester Monarchs (AHL) a Ontario Reign (ECHL). (toi-toi)

Související novinky

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

01.07.2021

Herec Dwayne Johnson je dnes možná považován za akční superstar, čas od času se ale nebojí i trochu odvázat a natočit jednoduchou dětskou komedii typu Víla Zuběnka. A jeho nejnovější snímek od… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama