Reklama

Reklama

Chovat se špatně ke svému okolí se nevyplácí. Své o tom ví drsný hokejista, který musí za trest jeden týden plnit povinnosti tajemné Víly Zuběnky... Derek Thompson (Dwayne Johnson) je drsný hokejista, který s oblibou vyráží svým spoluhráčům zuby. V hokeji se mu kvůli zranění právě moc nedaří, a tak není dobře naladěn. Vzhledem k jeho nemilosrdné pragmatičnosti jsou mu lhostejné naděje a sny malých fanoušků. Když jednoho dne téměř přesvědčí dcerku své přítelkyně Carly, že neexistuje víla Zuběnka, dochází trpělivost nejen Carly, ale vzbudí to velkou nevoli také v pohádkové říši. Derekovi je udělen speciální trest - na jeden týden je proměněn ve vílu Zuběnku se vším všudy, tedy včetně nadýchaných křídel a magické hůlky. Zpočátku má Derek velké potíže, nemá nejmenší tušení, jak si poradit s křídly, snaží se být nenápadný, ale moc mu to nejde. Postupně se však učí kouzla od svých okřídlených nadřízených a přichází na to, jak zvládnout vílí povinnosti. Ba co víc, začnou se mu vybavovat jeho dávné dětské sny... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:30

Související novinky

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

01.07.2021

Herec Dwayne Johnson je dnes možná považován za akční superstar, čas od času se ale nebojí i trochu odvázat a natočit jednoduchou dětskou komedii typu Víla Zuběnka. A jeho nejnovější snímek od… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama