Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Arguing with Myself

(pořad)
USA, 2006, 76 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham

Obsahy(1)

První "celovečerní" vystoupení amerického břichomluvce Jeffa Dunhama, které vyšlo na DVD, i když jeho obsah je částečně přístupný na serveru YouTube. Jeff Nejprve vypráví jednu příhodu, která se mu stala na letišti, když do města přilétal a tato se pak táhne celým vystoupením jako tenká linie. Postupně vystupuje s postavičkami Waltera, Bubby J., Peanuta a Jose Jalapena. Zároveň se v průběhu vystoupení několikrát objeví Jeffův "manager", postavička Sweet Daddy. (Plague.)

(více)

Recenze (51)

Junglista 

všechny recenze uživatele

Od Jeffa sem znal zatim jenom Achhhhhhhhhmeda, tak sem doufal, že i jeho ostatní postavičky budou na podobný úrovni. Ale bohužel nejsou. Walter je dokonalej a Bubba J. taky, ale Sweet Daddy už míň a Peanut mi přišel dost trapnej. Kvalita dost kolísá, u některech vtipů sem si trhal bránici a u některejch sem zase nechápal, čemu se všichni tlemí. Čekal sem víc. ()

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Interakce s obecenstvem, improvizace, zesměšňování menšin, prdel z USA... náramně jsem se bavil. Jen mi to občas kazily titulky, nesnáším když se americké obchody, výrobky, osobnosti atd.. v titulcích zamění za něco pro čecháčky známé. Ještě že člověk rozumí a ví, co se tam doopravdy říká. A říkejte si o Achmedovi co chcete, nejlepší je stejně Walter! ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Zmiňovat se o tom, že Jeff Dunham je skvělý břichomluvec je asi úplně zbytečné ( to snad každý dobře ví ). Jeff Dunham je sympatický i příjemný člověk a já obdivuju jeho povedený smysl pro hůmor, kdy si dělá srandu ze všeho a taky i sám ze sebe ( a to zatraceně vtipně ). Každý si časem najde svou nej loutku ( Pro mě to je Walter a Achmed :-) ). ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Jakmile Jeff začne rozebírat témata vám blízké, nezachápete, kde na to ten chlap chodí. A jeho pohotovost je neskutečně zarážející. Někomu možná nebude sedět někdy až příliš fekální humor se samým fuck, shit apod. Zaručuju vám, že si v jeho vystoupení určitě něco najdete. Třeba jeho první historka nebo Walter... Oproti českým "komikům" propastný rozdíl. Tohle je one man show Jeffa Dunhama. Párkrát jsem si řekl, že to až přehání a má sklon k trapnosti. Přesto převažovaly okamžiky, kdy jsem měl strach, že umřu smíchy. Proto "POUZE" 4* a ne 5. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham je skrátka komik s veľkým K. Čo robí jeho predstavenia také výnimočné nie je to že chrlí jeden vtip za druhým a musím uznať že sú vcelku vydarené, ale to že vytvoril nezabudnuteľné postavičky, ktoré sú skrátka dokonalé a práve to ako s nimi zaobchádza a argumenty medzi nimi a ním sú prosto úžasné. Najlepšie postavičky, aspoň pre mňa sú Walter, Achmed a Peanuts. Tieto postavičky majú šmrnc a rozhodne nenudia. 4* Som dal kvôli Bubba J. a Sweet Daddym D, pretože aj keď u nich sa nájdu nejáke tie slušné vtipy nie sú tak skvelý ako traja spomínaný. Stopáž je primeraná a myslím si že na prvé vystúpenie na dvd to nie je zlé. Každopádne Jeff Dunham je taký malí bôžik, ktoré ho si vždy rád vychutnám. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Loutka Bubba J, která se zde objevila, byla vyrobena na poslední chvíli. Sám Jeff Dunham přiznal, že barva na loutce byla během představení stále vlhká. (c.tucker)

Reklama

Reklama