Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jerry Ferro zvaný Mlátička sice měl v mládí úspěch jako amatérský boxer, ale teď se potácí od jedné práce k druhé a pije. Naděje však umírá poslední a Jerry se přece jen vrací do ringu. V titulní roli televizní a rozhlasový komik Adam Carolla.  Televizní a rozhlasový komik Adam Carolla hraje chlapíka v nejlepších letech, který proflákal spoustu času. Jerry Ferro zvaný Mlátička sice měl v mládí úspěch jako amatérský boxer, ale ty dny jsou v nenávratnu a teď se potácí od jedné práce k druhé a trochu moc pije. Ale pak se stane, že ho dávný kamarád požádá, aby dělal sparring partnera novému nadějnému boxerovi, jehož trénuje, a poté, co Jerry předvede svůj tvrdý hák, mu nabídne, aby se vrátil do ringu, i když je z formy. Po dvaceti letech se tak Jerrymu otevírá cesta zpět a oživne i naděje, že by se dokonce mohl dostat do olympijského týmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

djcremo 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke a dejovo, tento film veľmi nenadchne. Škoda aj tej kamery, ktorá na mňa miestami pôsobila televízne, amatérsky a roztrasene. Ale čím ma film dostal, tak to bol príjemný príbeh a nevtieravý humor. Myslím si, že obsadiť do hlavnej úlohy komika bol v tomto prípade výborný ťah. A samozrejme mu výborne sekundoval aj jeho nikaragujský kamarát. Bavil som sa neskutočne a to, že tento film nepatrí medzi tie najkvalitnejšie v tomto prípade nehrá dôležitú úlohu. ()

adamm90 

všechny recenze uživatele

Není to žádný zázračný, nebo nějak umělecky cenný filmek, ale musím říci, že jsem se při koukání opravdu nenudil. Myslím, že tento filmek opravdu potěší pěknými vtipy, jenž celý film provázejí. A řekl bych, že byly rozhodně lepší, než v jiných, rádoby komediích. Pro mě například "Vybíjená", kde je vše až moc přeháněné a kde už samotný vtip ztrácí na kráse. Takže takové silnější 3*. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Takýchto filmov možno vznikne v Amerike tisíce, no občas sa televízii HBO podarí vybrať taký, ktorý naozaj stojí za povšimnutie. Príbeh síce nestojí ani za groš, no príjemný herci, nevtieravý humor a dobre vyberaná hudba sa podpísali za celkový úspech tohto filmu, ktorý vo mne znel počas celého jeho sledovania. Dokonca aj záver filmu, ktorý obyčajne úplne zruinuje podobný typ filmov, tvorcovia zvládli s prehľadom. 65%. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Překvapivě skvělá oddechovka s pro mě absolutně neznámým obsazením, ale nutno říct že skvělým na všech postech. Bez fekálností, s inteligentním humorem, funkční romantikou a po dlouhé době zase jednou důstojným, za hlavním hrdinou stojícím sidekickem. Malý film, ovšem s naprostým přehledem drtící 95% dnešních komedií. 4,5* ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Naprosto neotřelé, vtipem hýřící, herecky nečekaně krásné ... Sympaťák Jerry alias Hammer dostal v práci padáka a jediný co trochu umí je tvrdě udeřit levačkou... Skloubení příběhu lásky a sportovního výkonu jsme už viděli desítky... Ale jemný humor, kterým je každá scénka ozdobena je tak slušivý, že musím přiznat, ža tak dobrou komedii jsem dlooouhé měsíce neviděl. Jen Sírám jaká malá hrstka lidí tuhle věcičku viděla. Samotnýmu mě je to líto... Pokuste to dohnat lidičky ;) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama