Reklama

Reklama

Eagles: Hell Freezes Over

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Zoznam skladieb:  1. Hotel california
2. Tequila Sunrise
3. Help Me Through The Night
4. The Heart Of The Matter
5. Love Will Keep Us Alive
6. Learn To Be Still
7. Pretty Maids All In The Row
8. The Girl From Yesterday
9. Wasted Time
10. I Can't Tell You Why
11. New York Minute
12. The Last Resort
13. Take It Easy
14. Life In The Fast Lane
15. In The City
16. Get Over It
17. Desperado

Bonus:  18. Seven Bridges Road. (rotel)

(více)

Recenze (8)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Najlepšia, najsilnejšia, a tá jediná originálna verzia pesníčky Hotel California, ktorú človek má šťastie počuť. Všetko ostatné je už len potvrdenie toho, že Eagles patria medzi Best off... ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Minulý rok jsem viděl Eagles naživo v O2 v Praze a co si budeme povídat...naživo je naživo a mám pocit, že čím jsou starší, tím jsou lepší. Nezbývá než věřit, že se přes veškeré spory uvnitř bandu nerozpadnou a ještě chvilku hrát budou.... Výborní muzikanti! ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Pro tuhle kapelu platí - čím starší, tím lepší! Tenhle reunion rozhodně stojí za shlédnutí, audio záznam z něj je navíc lepší než příslušné studiové nahrávky... ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Koncert nadupaný energiou a zároveň odohraný s ľahkosťou orlích krídel, tak ako to dokážu len The Eagles. Nádherne cengavé akustické gitary, mocný hlas Dona Henleyho a elegantná zmes balád a rockových kúskov - to všetko tvorí vynikajúci koncert s dvoma čerešničkami na vrch - úvodná akusticky zahraná kultová pieseň HOTEL CALIFORNIA a onedlho nato fenomenálne predvedená balada THE LAST RESORT. ()

Pavelkedar 

všechny recenze uživatele

Podle mne absolutní kvalita prostorového koncertního zvuku a to ještě v DTS - na DVD vůbec. Toto DVD používám už léta k ověření a posouzení kvality zvukového výstupu A/V systémů) - DK " na míru". Jinak fenomenální "koncert" multiinstrumentalistů staré školy - nádhera !!! ()

Reklama

Reklama