Reklama

Reklama

Margaret Tateová nemá žádný osobní život a je oddána svému náročnému zaměstnání. Pracuje jako výkonná šéfredaktorka knižního vydavatelství, která se s oblibou vozí po svých podřízených včetně svého asistenta Andrewa. Když se dozví, že jí nebylo obnoveno vízum a hrozí jí deportace z USA, prohlásí se před imigračním úředníkem za Andrewovou snoubenku. Zaskočený asistent svou šéfovou z duše nesnáší, nakonec s návrhem souhlasí jen pod podmínkou, že ho po svatbě udělá redaktorem a pojede s ním na rodinnou oslavu na Aljašku. Imigračnímu úředníkovi jsou od začátku podezřelí. Informuje je proto, že budou vystaveni sérii otázek o sobě navzájem a pokud se jejich odpovědi nebudou shodovat, Margaret bude deportována a Andrew půjde do vězení. Svatba se blíží, málokdo jí věří, ale pro dříve silně ponižovaného asistenta je to jedinečná možnost, jak své nadřízené oplatit všechno dosavadní příkoří. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (850)

Smok 

všechny recenze uživatele

Ale nám tá Sandrika starne do krásy! Možno by to už aj chcelo "opáčiť" zase aj nejaký iný formát ako romantickú komédiu, predsa len už v jej veku... Nič na tom, bavil som sa celkom dobre, preto som ochotný ísť aj na 4 a na obstarožného striptéra Ramóna a krásne aljašské exteriéry (ktoré ako som sa dozvedel zo zaujímavostí boli vlastne bostonské) len tak ľahko nezabudnem. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Každý vedel ako to dopadne a každý vedel, že to bude typická americká romantická komédia.... Určite to mohlo byť aj horšie, priznám sa, že sem tam som sa aj zasmiala, no aj tak bol najlepší ten malý huňatý pes. Slabé 3* nič výnimočné, avšak ja ako divák, ktorý americké a predovšetkým romantické komédie nemusí, tak dalo sa to prežiť. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock se asi hned tak romantických rolí nezbaví, nicméně tato role jí fakt sekla a mohu opravdu konstatovat, že jí to tady sedí i když nejeden škarohlíd by řekl, že by toho "romantického diblíkování" Sandra a Meg Ryan měly zavčas nechat, pravdou je, že se mi film moc líbil a na tutovku si ho pro relax v dohledné době pustím znovu.... 70% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, vlastně je to docela milý film, přestože se samozřejmě jedná o ten typ romantické komedie, kterou stačí vidět jednou. Sandra Bullock se sice zrovna nepředvedla, ale alespoň můžeme vidět Ryana Reynoldse v nějaké roli, kde je skutečně sympaťák (já ho tedy do teď v žádné "sympatické" roli neviděla). Co však filmu chybí k tomu, aby se hrdě označil za "romantickou komedii" je lepší komický prvek. Romantika je na tom sice dobře, ale bohužel zde najdeme více scén, které místo aby byly vtipné, zdají se spíš trapné - ať už scéna se striptérem, nebo snad sprostá píseň Sandry Bullock při šamanském tanci v lese. Skoro jsem se párkrát neubránila tomu, abych se za herce, kteří tam hráli, nestyděla. Ve výsledku to tedy vidím na slušný průměr. ~(3,2)~ ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

i napriek tomu, že Sandra je stále krásny kus ženy a neprestáva sa mi páčiť ani v zrelom strednom veku, sa jedná o úplne priemerný kúsok, ktorý však svedomito pláva vo vodách svojho žánru, nevybočuje, neexperimentuje, nemoralizuje, nenaťahuje - a to je niekedy dobre, niekedy to stačí. keď som na "Návrh" bol v kine ja, mne to v danom momente stačilo. bodka. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (20)

  • Po opustení imigračného úradu vedú obaja hlavní predstavitelia (Sandra Bullock a Ryan Reynolds) rozhovor, počas ktorého prejde komparzistka v svetlozelenom saku okolo nich celkovo trikrát, stále v tom istom smere. (Gareth_Jones)
  • Sandra Bullock hraje Kanaďanku Margaret, která si chce vzít svého asistenta, Američana Andrewa (Ryan Reynolds), aby se vyhnula deportaci z USA. Ve skutečném životě je však Bullock Američanka a Reynolds je z Kanady. (TomikZlesa)
  • Hlavná časť príbehu sa odohráva v dome na Aljaške. V skutočnosti sa táto stavba nachádza v americkom Manchestri v štáte Massachusetts. Nachádza sa v ňom deväť izieb s dominantou veľkou obývačkou a desať kúpeľní. Interiér domu kompletne prerobili, pretože bol zariadený priveľmi koloniálne, čo im vôbec nevyhovovalo. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

30.12.2020

Mělo se jednat o opětovné setkání hvězd filmu Návrh Sandry Bullock a Ryana Reynoldse, nakonec se ale v nové romantické komedii The Lost City of D od studia Paramount objeví po boku známé herečky… (více)

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Reklama

Reklama