Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (764)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Animovaná hororová komedie, která dokáže nenáročné publikum na hodinu a půl zabavit. Je to rychlé, hlučné, pořád se tam něco děje, takže se u toho nejspíš divák nemůže nudit. A při tom fofru si ani nestihne všimnout, jak je to scenáristicky nedotažené. Dobře, Adama Sandlera jsem neslyšel, ale že by to byl až takový kvalitativní skok...? ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Zase jednou konečně povedený animovaný film. Návštěva kina se tentokrát opravdu vydařila, já jsem vycházela ze sálu se spokojená a usmívající se. Tento film mi nabídl vše to, co by měl každý kvalitní snímek: napětí, dojetí, zábavu, ... Dokonce jsem se několikrát i zasmála a některé hlášky mi v hlavě zůstaly. Příběh je sice jednoduchý, ale potěší nejen děti ale i staršího diváka :) Jediné, co nesnáším, je písnička na závěr, bez které by se film opravdu obešel! Ale to je asi chyba na mé straně.. Ale každopádně doporučuji všem generacím :) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Opravdu pěkná pohádka, postavi které si zamilujete a oblíbíte, vtipné momenty.. jeden z nejlepších animáků co jsem viděl od roku 2010. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že základná zápletka bola taká klišoidná. Pretože v máloktorom animáku ma bavili aj šialené naháňačky ako tu (boli skrátka nápadité). Milé, sympatické, niektoré nápady bohovsky vtipné... Príjemne iný pohľad na strašidlá... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Úvodní nápad na hotel pro legendární monstra je úžasný ale film se až moc snaží tvářit cool dojmem novodobého animáku, že v mnoha případech sklouzává do trapnosti a celkový příběh, také nedokáže naplno zaujmout. Za těch pár skvělých nápadů a několik slušných hlášek, přesto za 3*. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vlastně až na ty otřesný songy a trapnou diskotéku, velmi příjemná a vtipná podívaná, která určitě udělá radost nejen nejmladším, ale i odrostlejším dětem. 75% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Deti si možno zamilujú príšery, na ktorých sa dospelí trasú už sto rokov... ale hovorím, že možno, lebo tak ukecanú rozprávku som už dlho nevidel. Prehliadka rôznych príšer sa vyčerpá po pár minútach, základná myšlienka filmu je svižne odprezentovaná hneď na úvod, ale potom prídu nudné pasáže v duchu, čím rýchlejší obrázky, čím rýchlejšie švenky kamery, tým nudnejší dej. Strednú časť je dobré prespať, o niečo lepšie vyznieva záver, ale celkový dojem sa vytráca ako hmla nad hotelom Transylvánia... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí musím dát plnou palbu 5*. Hotel Transylvánie je animák s perfektním příběhem a naprosto bombastickou hudbou, při těch pařbách jsem trsal spolu s hlavními hrdiny. Opravdu jsem se bavil, doporučuji všem. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Slabé 3*, protože mi tématika nadpřirozena nesedí, jelikož s tímto materiálem nejdou udělat situační vtipy ála černý humor. Tohle je prostě pro děti nebo určitou vybranou skupinu fajnšmekrů, kam nepatřím a vůbec mě to *e*e*e. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Uječené přesně tak, jak to nemám rád, nulový děj (lidský kluk se dostane do hotelu plné strašidel a příšer a zamiluje se do Drakulovy 118leté dcery) a navíc zcela předvídatelný a těch vtipů taky moc není. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nejsem příznivcem "pixarovek", ale Hotel Transylvánie patří určitě mezi to lepší. Pobavila především postava Sandlerova Draculy (což je btw asi nejlepší Adamova postava za poslední roky). Nic světoborného (animace nebo třeba i písničky jsou vyloženě "user friendly"), ale na jedno zkouknutí to docela ujde. Slabší 3* ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Povedený animák nabušený odkazy na monstra. Vtipný a rychle ubíhající. Tak to má být. Potěšil odkaz na Twilight. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

S animáky už dávno nedržim krok, a může to bejt tudíž dlouhou dobu naprostá normálka, ale ona nezadržitelně poletující kamera mě tu ohromila jako máloco poslední dobou. Opravdu famózní; podobně jako neustále bavící Invisible man. Co už ale výslednej dojem trošku kazí, je ta všudypřítomná elektro hudba (či jak se tomu stylu správně nadává) a ne zcela dokonale zvedenej Drakula. Ten se teda jednak opaluje hůř než já, což je solidní drzost sama o sobě, jednak se pozoruhodně - jako vůbec jediná postava široko daleko - zahazuje s ňákym pochybnym východniarskym přízvukem. Ale to jsou jenom takový malichernosti, snadno nahraditelný trademarkovým ble ble ble... ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Slušně zvládnuté po vizuální stránce, která zaujala, ale opravdu to není něco kvůli čemu bych celou dobu koukal na film s otevřenou pusou. I vtipy jsou celkem povedené, to určitě, děcka to milovat musí, ale příběh je vážně slabý. Třeba Frozen má vážně výborný příběh, který zaujme pětileté dítě i někoho o generaci staršího, ale tohle bylo takové příjemné veselé nic. A nevadil mi tu Adam Sandler, když byl jen slyšet jeho hlas, haha. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Objektivně na tři hvězdičky, ale jelikož mám od malička nesmírnou slabost pro strašidla, upíry, vlkodlaka ve vážné či humorné formě, zvedám se zavřenýma očima hodnocení směrem nahoru. Když jsem u "V hlavě" naříkal na přílišnou vážnost, u Hotelu Transylvania bych naopak vytknul přílišnou ztřeštěnost. Ale co čekat od Sandlera a Jamese, že jo? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Mezi mnoha animovanými filmy,které je možno vidět,jde pouze o průměrnou zábavu s kvalitní animací,ale příšerným soundtrackem.Příběh není ničím objevný a je celkem předvídatelný,nijak nelituji toho,že jsem film viděl,ale znovu už ho neuvidím. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nečekal bych že mě tenhle hotel příšer dostane do kolen, slušný humor, slušné monstra a skvělý příběh kde nechci konec. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrých nápadů, hodně dobrých vtipů, takže i když bych si mohl vymýšlet, že by to graficky mohlo být realističtější a že některé věci jsou klišoidní, tak i přes to dávám těch 5 hvězd. Rád se na to kouknu někdy znova. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

„Yeah it's a mess back there.“ Hotel Transylvánia aneb monstra mají konečně kde trávit dovolenou. Drákula (Adam Sandler) ve snaze pomoci své dceři (Selena Gomez) od lidského kontaktu postaví Hotel, kde mohou všechny známá monstra být bez toho aniž by jim člověk ublížil. Monstra jako Frankenstein, Mumie, Vlkodlak a další co jen znáte. Co se ovšem stane, když se nečekaně objeví člověk? Film musím říct, že je špičkově naanimovaný a je to pastva pro oči. Kromě animace, která je okouzlující, tak určitě zaujme i hláškovací sestava téhle strašidelné party. Místy je totiž humor velmi zábavný i originální. Po druhém zhlédnutí se spíš přikláním k pocitu, že málokterý animák dokáže vytvořit takhle zábavnou atmosféru pro „dospělé“ od začátku do konce. Tenhle animovaný film jsem si hned oblíbil a baví mě. Sleduju ho se zaujetím, protože humor je tu akorát a prostředí se mi trefilo do noty. Navíc Sony a jeho styl animování mi vyhovuje možná nejvíce. Takže jo, jeden z nejlepších animovaných filmů. „House-keeping!“ (87 %) ()

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama