Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toliver, bývalý důstojník amerických námořních sil, který teď pracuje ve vězení s maximální bezpečností pro mladistvé, se vrací po letech do Vietnamu. Musí tam najít nezvěstnou dceru amerického obchodního magnáta, kterou někdo pravděpodobně unesl. Na náročné cestě ho provází speciálně vycvičený kádr z jeho nejdrsnějších chovanců. Tým za odměnu slíbili, že je propustí na svobodu. Netuší však, jaké peklo je v džungli čeká... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tyhle ty céčkové akční filmy jsou určeny jen pro „zábavu“, než aby vás nějak plnohodnotně obohatili a to ještě záleží, jak jste zrovna psychicky naladěni. Většina z nich totiž stojí na banálním příběhu, který je plný nelogických kiksů a přehnaných scén. Což je samozřejmě i tento případ. Louis Morneau Je v mých očích docela dobrý režisér, ale tento film patří mezi jeho slabší kousky. Zvláště vezmeme-li v potaz již samotný fakt (dost debilní), že si bohatý papínek zajede do lochu pro bývalého vojáka (který ani není jeho nejlepší přítel, ani známý), no a ten si sebou jen tak vezme hrstku vězňů, kteří se navíc mezi sebou ochotně zabíjí už za mřížemi. U Tuctu špinavců se nad tím dalo přimhouřit oko, protože tam bylo alespoň hvězdné herecké obsazení, ale tady? Michael Dudikoff byl vždycky takový akční „maňásek“ a na polovinu filmů, ve kterých účinkoval, se za střízliva snad ani nedá dívat. Tady patřil kupodivu k tomu lepšímu, co nám film nabídl, ale banalita celého příběhu vám prostě neumožní, si jej nějakým větším způsobem užít. ()

Trucker odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle výtvor by se zřejmě bez uzardění dal nazvat etalonem sračky, která je pokusem o militaristický film. Tlupa totálně blbých primitivních hovad posbíraných po kriminálech se stává jednotkou žoldáků na cestě k vysvobození rozmazlené dcerušky jakéhosi miliardářského páprdy. Jestliže casting nebyl prováděn v ústavech pro mentálně choré s IQ nižším než 45, musí se těm individuím, co se ve filmu objevují, nechat to, že ty blbečky zahráli "dobře", protože na tak odpudivou bandu totálních dementů se téměř nedalo vydržet dívat. Nejlépe kvality tohoto výtvoru asi vykreslí skutečnost, že v té nesnesitelně blbé časové lajně, která je filmu vyhrazena na vyplýtvaném celuloidovém pásu (anebo v diskovém poli počítačů) se odehrávají i natolik "reálné" věci jako je bitka těch naverbovaných kreténů mezi sebou a to během akce. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Variácia na tému Špinavý tucet s americkým ninjom Michael Dudikoffom v hlavnej úlohe a bandou neschopných delikventov ako jeho pomocníkov. Nechápem ako Američania mohli tak škaredo pohorieť vo Vietname, ak partii do kože nesprataných tínedžerov stačí na úspešné zvládnutie misie vo vietnamskej džungli jeden deň intenzívneho tréningu. Ako by to dopadlo ak by tam išli nejakí profesionáli?? Ale nie, Dudikoff ako bývalý vojak verí viac kde akému pochybnému indivíduu z ulice ako by mohol veriť niektorému z veteránov, s ktorými kedysi bojoval. A tak sa niet čomu čudovať, že nevýrazný Dudikoff, hlupučký scenár a monotónne akčné sekvencie stavajú diváka do úlohy trpiteľa, ktorá svedčí akurát tak nejakému masochistovi... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slabe slabe Dudikoff v 90 letech to uz je spis bida i kdyz tohle patri jeste k tomu lepsimu v cem se objevil ale stejne nic moc story o tom jak drsnej vojak vycvicil bandu vyrostku a s ni pak vymlatil celej zlocineckej kartel ve Vietnamsky dzungli mne prijde hodne na hlavu postavena no aspon ze te akce je docela dost a tak se da jeste jakz takz zapomenout na fakt ze jinak je ten film totalni hovadina ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl miliardář a unesli mi dceru ve Vietnamu a nechtěl bych platit hrdlořezům výkupné, tak bych se obrátil spíš na kontraktory pracující v oboru než na výchovnýho poradce v pasťáku.Budiž. No a kdybych byl náhodou ten bývalý mariňák co dělá vychovatele v pasťáku, tak bych šel za bývalýma vojákama, se kterýma jsem sloužil než abych si vzal do akce pět výrostků, kteří nemají tušení o tom,jak se chovat v džungli, jak efektivně eliminovat nepřítele a co to je poslouchat rozkazy.Tak to by bylo na úvod. Teď k filmu samotnému. To že je nasnímán opravdu špatně,nebývá u tohodle druhu filmů tak zvláštní. Celkem pobaví mikrofon v záběru, který vám dělá společnost poměrně často. O hercích se nedá mluvit vůbec a akce?No některé scény nebyly špatně natočený,ale většina je do očí bijící. Ve 14 jsem tenhle film žral,časy se mění a lidi taky.Teda jen někteří. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama